Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği başkanı, Nevşehir Kadın Derneği Başkanı ve AK Parti den Nevşehir Milletvekili aday adayı olacağını geçtiğimiz günlerde açıklayan Makbule Atlı, kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine dikkat çekti.  

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'i makamında ziyaret eden ve her iki dernek çalışmaları ve siyasete ilişkin bakış açısıyla ilgili açıklamalarda bulunan, siyasetçi kimliği ile yıllarını siyasete ve sosyal projelerde başarı gösteren Makbule Atlı, siyasette kadınların olması gerektiğini vurguladı. 

Atlı, "Cumhurbaşkanımızı birçok kongrelerine katıldım. Sivil toplum kuruluşları olarak kendisini hep destekledim. Kadınlarımızın her konuda haklarının olduğunu düşünüyorum. Kadınlar iş hayatında, siyasette, evinde büyük görevler üslenmekteler. Kadınlarımız evinde çocuğunun eğitimini veren her konuda eşine destek olan her zorluğu üslenen bireyler.  

Kadınlarımız siyasette de büyük başarılar kazanıyorlar. Bu nedenle AK parti kurulduğundan beri hem sivil toplum kuruluşu olarak birçok projeyi yönettik hem de siyasette asla pes etmedik. Kim aday gösterildi ise hiç pes etmeden, Vatan Millet Nevşehir için çalıştım. Birçok konuda ödüllendirildim. Allah izin verirse bundan sonra da Nevşehir halkına büyük proje ve çalışmalar yapacağım" diye konuştu.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı, NEVKAD ve Nevşehir Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele derneği Başkanı Makbule Atlı, misafirperverliğinden dolayı Başkan Mustafa Ateş'e teşekkür etti.