Nevşehir’de sevilen isimler arasında yer alan ve birçok kesimden büyük destek gören Avukat Fazlı Koç, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığını başvurusunu yaptı. 
Uzun yıllar MHP Genel Merkezinde eğitim almış ve bizzat MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’den siyaset dersleri almış, dava adamı Avukat Fazlı Koç, bugün öğle saatlerinde bizzat genel merkeze giderek “Nevşehir için bende varım” diyerek başvuruda bulundu. Fazlı Koç’un aday adaylığı başvurusunu yapması, Nevşehir’de siyasi kulisleri heyecan yarattı. 

“Nevşehir için ele ele”  
Her zaman olduğu gibi bundan sonrada Nevşehir için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç, “Şahsıma gelen istekler doğrultusunda partimizden yeniden aday adayı oldum. Allah nasip ederse, Nevşehir için hayırlı işlere halkımız ile el ele vererek imzalar atacağız. Allah hayırlı eylesin.” dedi.

Bahçeli'den Nevşehir'e Selam Nevşehirspor'a Tebrik

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek hemşehrilerinin selam ve sevgilerini ileten Aday Adayı Arb. Av. Fazlı KOÇ, Genel Başkan Bahçeli'ye Nevşehirli hemşerilerine bir iletisinin olup olmadığını sordu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Tüm Nevşehirli vatandaşlara selam ve duasını ilettiğini beyan eden Arb.Av Fazlı KOÇ ayrıca sayın genel başkanımız Nevşehirspor un 3. Lige çıkmasından dolayı Nevşehirspor u ve Nevşehirlileri tebrik ederek 3. ligde başarılar dilediğini söyledi.