Referanduma 1 aydan daha az bir süre kala çalışmalarına devam eden Milli Anayasa Hareketi, Avanos’ta panel düzenledi. “Türkiye’ye Kurulan Tuzak: Bakanlık Sistemi” başlıklı konferans 21 Mart Salı günü saat 13.30’da Avanos Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
 
Vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği panelde Hasan Korkmazcan (TBMM Eski Başkanvekili ve hareket başkanı), Abdüllatif Şener (Eski Başbakan YRD. ve Eski Maliye Bakanı),Hakkı Süha Okay (CHP Eski Milletvekili) ve Namık Kemal Zeybek ( Eski Kültür Bakanı) toplamda yaklaşık 4 saat süren birer saatlik konuşmalar yaptı.
 
Panelde İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de dinleyici olarak yer aldı.
 
Konuşmacılar genel olarak seçimin genel seçim olmadığı konusuna değinirken sandıktan evet çıkması durumda ülkeyi bekleyen tehlikeleri anlattılar.
 
Salonu dolduran dinleyicilerin yazılı sorularının cevaplandığı bölüme oldukça yoğun ilgi gösterildi.


Konuşmacılar Parti Meclisi üyesi Hakkı Süha Okay E.TBMM Başkan Vekili, Milli Anayasa Hareketi Başkanı Hasan Korkmazcan E Başbakan Yardımcısı, Eski Maliye Bakanı Abdüllatif Şener Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek.

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Genel Başkan Baş Danışmanı Veli Özdemir panele katılım sağladılar.

Gülşehir'de Muhtarlarla Buluşma
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez yaptığı açıklamasında; "PM üyesi Sayın Hakkı Süha OKAY, Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok ÖZ, Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim ŞENOL, Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Veli ÖZDEMİR in katılımıyla Gülşehir Kartal Otelde çok değerli MUHTAR larımızla kahvaltıda bir araya gelerek önümüzdeki referandum hakkında bilgilendirme toplantısı yaptık. CHP Hacıbektaş ilçe örğütü olarak tüm Muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi...