Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Genel Meclisi Başkanı Dinç Gürbüz, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çifttçi ve beraberindeki heyet Çardak Köyünü ziyaret ettiler.

Çardak Köyü ziyaretlerinde, Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer’den köy hakkında bilgiler alan Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz, vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlediler.  

Çardak köyü muhtarı Adem Özer tarafından karşılanan Vali Aktaş, Milletvekili Açıkgöz ve beraberinde ki heyet daha sonra Köydeki Bayrak Yemeği programına katılarak, düğün sahiplerini tebrik ettiler.

Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz bağdaş kurup yer sofrasına oturdular...

Köy hanesinin yemek daveti teklifini geri çevirmeyen heyet, Çardak köyünde bir vatandaşın sofrasına misafir oldular.

Çardak köyünde düzenlenen birlik pilavına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz için özel masa ayarlanmak istendi, ancak halkın vekili buna itiraz etti.

Biz köy çocuğuyuz diyen Milletvekili Açıkgöz, “Biz köy çocuğuyuz. Hayatımız anadolu köylerinde geçti. Özel masaya gerek yok. Kuru minderde bize yeter. Sizlerin hizmetkarıyız, Bizim, sizinle kalplerimiz de bir ” şeklindeki sözleri köy sakinlerinide mutlu etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ‪Mustafa Açıkgöz; “Hemşerilerimizle ekmeğimiz de, aşımız da, sevdamız da bir; Nevşehir”‬ Sevdamız Nevşehir" dedi.

Çardak köyü sakinleri gerçekleştirilen bu samimi ziyareti büyük ilgi ve memnuniyetle karşıladılar.