MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimleri kapsamında düzenlendiği mitinglere Nevşehir'de devam etti.

Mitingde, İstiklal marşı okunup saygı duruşunun ardından MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç halkı selamladı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Diriliş Meydanından Nevşehirlilere seslendi...

Büyük sevgi ile karşılanan Bahçeli, tek tek MHP Belediye Başkan adaylarını okuyarak destek istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Nevşehir'de düzenlenen mitinginde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyorum ki, beka için milli karar, cumhur için istikrar. Ya beka ya bela; ya zillet ya millet, ya cumhur ya da hezimet." dedi.

Bahçeli Nevşehir mitinginde yaptığı konuşmasında; "Ağaç bahanesiyle başlatılan gezi olaylarını yeniden diriltmeye çalışanların karşısında aşılmaz sur olacağız. Ederi 1 dolar eden şerefsizlerin tekrardan kafasını kaldırmasına fırsat vermeyeceğiz. Cumhura diş bileyen kanlı çarkın faal hale gelmesine seyirci kalmayacağız. 

Tarihe, ecdada ve Nevşehir’e karşı sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı bu yüzden önemlidir. Nitekim tarihi bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nın mayasında Kuvay-ı Milliye vardır. Cumhur İttifakı Çanakkale ruhuyla mündemiçtir." dedi.

MHP Lideri Bahçeli,"Biliniz ki, CHP Genel Başkanı Cumhuriyetin kuruluş değerlerinden, yerli ve milli istikametten uzaklara savrulmuştur. Milletten alamadığı desteği zilletin şeametiyle ikame etmeye kalkmıştır. Bühtan ve bozgunculuğun yol arkadaşı, PYD ve YPG’nin paydaşı olmuştur. “PKK/YPG Türkiye’ye saldırmaz” diyecek kadar gözüne perde inmiş, şuuruna karanlık fikirler sinmiştir.

Bu ne alçaltıcı bir durum, bu ne köhneliktir?

CHP Genel Başkanı PKK/PYD/YPG’yi masum gösterecek kadar şirazesinden çıkmıştır. Atatürk’ün partisi terör örgütlerinin sığınağı ve saldırı üssü haline gelmiştir. PKK’nın oylarına talip olduklarını söyleyecek kadar çirkefe bulanmışlardır. CHP’ye oyunu ve gönlünü veren her kardeşim bu çürümeye bir son vermeli, bu ayarsız gidişata bir dur demelidir.

CHP işgalden kurtarılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu şad edilmelidir. Bu olmazsa, yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır. CHP-HDP-İP arasında kurulan şer üçgeni, ibretlik kucaklaşmalara sahne olmaktadır.

FETÖ bunların yanında, PYD ve YPG ise tam arkalarındadır. Tencere yuvarlanmış yatağını bulmuş, hepsi birden zulmün ve zilletin şemsiyesi altında buluşmuştur. Hedefleri 31 Mart 2019 seçimlerinde belediyelerin içerisine yuvalanmaktır. Amaçları Türkiye’yi kaosa sürüklemek, kaleyi içeriden düşürmektir. 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında milli varlığımız tarihi bir eşikten geçmişti.

Sizlerin eşsiz duruşu FETÖ’cülerin darbe girişiminin önüne imandan bir set çekmiş, işgal ve istila teşebbüsü bozguna uğratılmıştı. Ardından 7 Ağustos Yenikapı Ruhuyla filizlenen diriliş şuuru gönülden gönüle yayılan muazzam bir birliktelik atmosferi oluşturmuştu. Yönetim sisteminden kaynaklanan krizlerin aşılması maksadıyla AK Parti’yle beraber harekete geçmiştik.

15 Temmuz gibi muhtemel felaket senaryolarını doğmadan boğmak için uzlaşma ve istikrar kültürüne dayalı bir yönetim anlayışının oluşturulması hayati bir önem arz etmekteydi. Cumhur İttifakı bunu başardı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni inşa etti. Aslında sorunları budur. Sıkıntı ve açmazları bu yüzdendir. Kuduruyorlar, çıldırıyorlar, saldıracak yer arıyorlar. Ancak sandığa 17 gün kaldı. Sonlarına 17 gün kaldı. Biraz daha yalan söylesinler. Biraz daha Türkiye’nin altını oysunlar. Biraz daha zillet zehrinden yesinler.

Tükenişlerine yalnızca 17 gün kaldı. İflas ve hüsranları 17 gün sonra.

" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşması şu şekilde: Çok Değerli Nevşehirli Kardeşlerim, Değerli Vatandaşlarım, Aziz Dava Arkadaşlarım, Muhterem Hanımefendiler, Beyefendiler, Ne güzelsin ey Nevşehir. Ne coşku dolusun ey Nevşehir.

15 Temmuz Diriliş Meydanı’na teşrif eden her kardeşimi muhabbetle kucaklıyorum. Hepinizi en halisane duygularımla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine 17 gün kala, Kızılırmak Vadisi’nin güney yamacını selamlayan Nevşehir’de olmanın eşsiz mutluluğunu yaşıyorum.

Buradan Acıgöl’e, Avanos’a, Derinkuyu’ya, Gülşehir’e, Hacıbektaş’a, Kozaklı’ya, Ürgüp’e selamlarımı gönderiyor, şükranlarımı sunuyorum.

Nevşehir’de hayat ve varlık mücadelesi veren her vatandaşımı; siyasi düşüncesi, partisi ve fikriyatı ne olursa olsun samimiyetle kucaklıyorum.

Nevşehir kardeşlikle yoğrulmuştur. Nevşehir’in mayası sağlamdır, mizacı düzgün ve dosdoğrudur. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, milletimize, bekamıza, Nevşehir’imize hayırlı olmasını, kutlu bir dirilişe kapı aralamasını gönülden temenni ediyorum.

Soruyorum sizlere; 31 Mart’ta sandığa gidecek misiniz? (Evet)

31 Mart’ta sandığa sahip çıkacak mısınız? (Evet)

31 Mart’ta Nevşehir’in önünü açacak mısınız? (Evet)

31 Mart’ta Nevşehir’in ufkunu aydınlatacak mısınız? (Evet)

31 Mart gelip çattığında mührünüzü Milliyetçi Hareket Partisi’ne vuracak mısınız? (Evet)

O zaman ben de, Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Filiz Kılıç’ı hepinize, Nevşehirli kardeşlerimin vicdanına emanet ediyorum.

Acıgöl’de Sayın Fatih Özdoğan, Avanos’da Sayın Mustafa Kenan Sarıtaş, Derinsu’da Sayın Gültekin Oğuz, Gülşehir’de Sayın Şengezer Kürk, Hacıbektaş’ta Sayın Çağdaş Ozan Güneş, Kozaklı’da Sayın Celalettin Güven, Ürgüp’te Sayın Hasan Erdoğan, Merkez Çat’ta Sayın Nihat Çetin, Merkez Göre’de Sayın Mehmet Fidan, Merkez Göreme’de Sayın Ömer Eren, Merkez Kavak’ta Sayın Feridun Bağcı, Merkez Kaymaklı’da Sayın Harun Çekiç, Merkez Nar’da Sayın Serkan Oduncu, Merkez Sulusaray’da Sayın Kazım Duman, Merkez Uçhisar’da Sayın Ali Karaaslan, Acıgöl Karapınar’da Sayın Ahmet Duran Bilada, Acıgöl Tatların’da Sayın Ercan Selvi, Avanos Çalış’ta Sayın İlhami Aslan, Avanos Kalaba’da Sayın Ümit Köroğlu, Avanos Özkonak’ta Sayın Mustafa Ertürk, Derinkuyu Yazıhüyük’te Sayın Burhanettin Karaketir, Ürgüp Ortahisar’da Sayın İsmail Genç belediye başkan adaylarımızdır, sizlerin takdir ve teveccühleriyle inşallah başarıya ulaşacaklardır.

Soruyorum sizlere; Milliyetçi Hareket Partisi’ni desteklemeye hazır mısınız? (Evet)

Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeye var mısınız? (Evet) Nevşehir’in huzuru için, mutluluğu için, istikrar ve bereketi için üç hilalde uzlaşmaya söz veriyor musunuz? (Evet)

Her zaman daha iyisi vardır. Her zaman daha güzeline ulaşmak mümkündür. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’in ilgisine, desteğine, eşsiz sevgisine layık olmak için çalışacaktır. Zoru aşacağız, imkânsız zaman alsa da başaracağız. Çünkü arkamızda ecdadımızın hayır duası, şehitlerimizin aziz hatıraları, tarihimizin itibarı, milletimizin ve Nevşehir’imizin desteği vardır.

Çünkü samimiyiz, dürüstüz, ilkeliyiz, azimliyiz, imanlıyız, mücadeleden asla vazgeçmeyiz. Nevşehir’de bugüne kadar hizmet veren değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Nevşehir için üreten, yatırım yapan, özveriyle çalışan, halis bir niyetle çaba gösteren herkesten Allah razı olsun derim. İddiamız daha fazlasını yapmak. İrademiz Nevşehir için fedakârlık göstermek, Nevşehir’e hizmetkârlık etmek. Durmayacağız, yorulmayacağız, yılgınlık göstermeyeceğiz.

Nevşehir, Cumhur İttifakı kapsamında olmasa da, duruşumuz bellidir, tutumuz bellidir, tavır ve davranışımız ittifakımızın ruhu ve doğasıyla asla ters düşmeyecektir. Nevşehir’deki AK Partili kardeşlerimle omuz omuzayız. Onlarla ayrımız yoktur, gayrımız yoktur, istikamet ve irademiz birdir. Çünkü biz Cumhur İttifakı’yız. Çünkü biz zilletin hasmıyız, ihanetin can düşmanıyız. Çünkü biz Hacı Bektaş-i Veli Hazretleri’nin izindeyiz, onun öğüt ve ilkeleriyle yürüyoruz. Bir olmak, iri olmak, diri olmak için Cumhur İttifakı diyoruz.

Birlikten kuvvet doğar, birliğe hiçbir muhasım güç dayanamaz. Ayrılırsak, ayrı düşersek kaybederiz. Birbirimize mesafe koyarsak, birbirimizden koparsak cephemiz çöker, kalemiz düşer. Buna da hakkımız yoktur. Kaldı ki, Zillet İttifakı pusuya yatalı çok olmuştur. Zillet İttifakı’nın rehavet ve zaafımızı kolladığı gün gibi açıktır. Bu nedenle Cumhur İttifakı çelik gibi bir imana, demir gibi bir cesarete, sarsılmaz bir inanca, savrulmaz bir iradeye sahip olduğunu herkes bilmelidir. Biz Nevşehir’iz, birlikte Türkiye’yiz, hep beraber büyük Türk milletiyiz.

Şimdi soruyorum sizlere:

Ülkemizin geleceğine sahip çıkacak mısınız? (Evet)

Nevşehir’i kutlu yarınlara taşıyacak mısınız? (Evet)

Belediyelere üç hilalin mührünü vuracak mısınız? (Evet)

Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verecek misiniz? (Evet)

Nevşehir kararını şükürler olsun ki vermiş, üç hilale şimdiden tamam demiştir. Nevşehir muazzam bir heyecan, müstesna bir doğruluşla geleceği adına sorumluluk üstlenmiştir. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Nevşehirle iftihar ediyorum. Biliyor ve şahitlik ediyoruz ki, Nevşehir milli bekanın harcı, milletin haysiyet kalesidir. Burada zillete izin çıkmaz. Burada zillete icazet verilmez. Burada yıkıma müsamaha gösterilmez. Ya zillet ya millet. Ya beka ya da bela. Nevşehir’in tercihi bellidir, durduğu yer bellidir. Zira hamuru temiz, hedefleri yüksektir. Nevşehir bölünmez bütünlüğümüzün teminatıdır. Burada istiklale ve istikbale muarız emellere asla geçit yoktur.

Nevşehir gönüllerin birleştiği, ülkülerin devleştiği, sevgilerin derinleştiği milli bütünlük havzasıdır. Nevşehirlinin gönlünde Türkiye’den başka bir sevda olmamıştır. Nevşehir; ilim ve irfan abidesi gönül insanı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri’nin diyarıdır. Hoşgörü ve adaletin simgesi, hatta bir numunesi olan Hacı Bektaş-ı Veli gaflete karşı panzehir, fitneye karşı aşılması imkânsız bir siperdir. Türk-İslam ruhu Nevşehir’in her yanında kök salmıştır. Bin yıllık kardeşlik bağları Nevşehir’de canlı bir şekilde yaşamaktadır.

Nevşehir’in geçmişinde ihtilaf, ikilik, ikirciklik, ayrımcılık, tefrika yoktur, hiç de olmamıştır. Nevşehir’in mazisi ihtişamlı, bahtı açık, ufku parlaktır. Biz Nevşehir’den razıyız, Nevşehirli kardeşlerimin de bizden razı olmasını temenni ediyoruz. Kim Nevşehir’de yalan tezgâhı açtıysa hak ettiği karşılığı bulacağına inanıyoruz. Diyoruz ki, “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar.” Beka İçin Milli Karar, Nevşehir İçin İstikrar.

Sağduyunun Birlikteliği Cumhur İttifakı. Ümit ediyorum ki, Nevşehir ehline emanet edilecektir. Değerli Vatandaşlarım, Aziz Dava Arkadaşlarım, Anımız birdir, adımız birdir, doğudan batıya, kuzeyden güneye tek ses, tek nefes, bükülmez bileğiz, nitekim biz Türk milletiyiz, biz Nevşehir’iz. Zillet İttifakı bunu kabullenmiyor. Türkiye’nin diriliş ruhundan ödü kopuyor. Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız oluyor. İşleri güçleri fitne-fesat. Yatıyorlar kalkıyorlar iftira atıp yalan söylüyorlar.

Çünkü mensubiyet bunalımına düşmüşler. Çünkü kimlik krizine girmişler. Çünkü kök sorunu yaşıyorlar.

CHP-İP-HDP-SP-ÖDP zillette buluşmuş, zilletle bütünleşmiş. Türkiye üzerinde bölünme senaryoları yazanların esiri olmuşlar. CHP ve İP’in bir numaralı destekçisi HDP Kürdistan diyor, batıda AK Parti’yle MHP’ye kaybettirmekten bahsediyor. Cumhur İttifakı’nın haricinde hiç kimse de çıkıp bu Kürdistan neresidir diye sormaya cesaret edemiyor. Kürdistan demek bölünme demektir. Kürdistan demek bekamızın imhasıdır. Türkiye’de Kürdistan yoktur, olmamıştır, olamayacaktır. Hatta güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen bir terör devletine tahammülümüz asla ve kat’a yoktur. Bunca şehidi niye verdik? Bunca yıldır niye terörizmle mücadele ettik? Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımızdır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bin yıllık kardeşliğimizin helal ve onurlu mensuplarıdır. Biz birlikte Türkiye’yiz. Biz geleceğimizi ay yıldız al bayrağın altında görüyoruz. Hiçbir Kürt kökenli kardeşim teröre, bölünmeye, dağılmaya ve parçalanmaya umut bağlamaz, göz kırpmaz, onay vermez. Aksini düşünen varsa bilinsin ki, tescilli vatan hainidir.

Bir kez daha sizlere soruyorum:

Kürdistan ihanetine ortak olan, ses çıkarmayan, tepki vermeyen CHP’yi sandığa gömecek misiniz? (Evet)

HDP’nin uzatmalı, nazlı ve yörüngesi kayık işbirlikçisi İP’e Nevşehir’in gücünü gösterecek misiniz? (Evet)

Vatana sahip çıkacak mısınız? (Evet)

İndirilmek istenen bayrağa sahip çıkacak mısınız? (Evet)

Hayasızca ıslıklanan ezanımıza sahip çıkacak mısınız? (Evet)

Nevşehir’de üç hilali yükseltecek misiniz? (Evet)

Kılıçdaroğlu bu evetleri duysun, bu evetleri iyi yorumlasın. İP’in yönetimi bu evetlere kulak kabartsın, titreyip kendine gelsin. Bölünmede hayır yoktur. Bölücülüğe Nevşehir’de onay yoktur. CHP’ye oy veren kardeşlerim, tehdidi görün, tehlikeyi fark edin, zillete düşmeyin, gelin el ele verelim. İP’e oy veren kardeşlerim, zulmeti fark edin, zalimleri tanıyın, zilleti dışlayın, gelin güç birliği yapalım. Ortak kaderimiz Türk vatanıdır. Ortak paydamız Türk milleti sevgisidir. Ortak geleceğimiz Türkiye’nin istikbalidir. Bu nedenle 31 Mart seçimleri bir beka seçimidir. Bu seçimler, hakikat diyenlerle hakikati çiğneyenlerin seçimidir.

Bu seçimler, Türkiye sevdalılarıyla Türkiye karşıtlarının seçimidir. Bu seçimler, helal ile haramın seçimidir. Bu seçimler bekayla bela arasında bir seçim olacaktır. Gelin bir olalım, Hacı Bektaş-i Veli Hazretleri’nin çağrısına uyalım. Gelin Nevşehir için birlikte yürüyelim. Biz yürüdükçe zalimler biraz daha gerileyecek. Biz yürüdükçe hainler biraz daha kaçacak. Biz yürüdükçe zillet biraz daha tökezleyecek. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Onlar bozacak, biz onaracağız. Onlar yıkayacak, biz yapacağız.

Biz Cumhur İttifakı’yız. Biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kaderimiz görüyoruz. Biz Türkiye’yi yaşatma konusunda yeminliyiz. Yemin ettik, dönmeyeceğiz. Yemin ettik, çiğnemeyeceğiz. Yemin ettik, bekamızı kesinlikle ezdirmeyeceğiz. Fedakarlıksa, seve seve yaparız. Can vermekse istenen, bin defa vatana feda olsun, ona da razı oluruz. Yeter ki, millet yaşasın. Yeter ki, Nevşehir her daim var olsun. Yeter ki, milli bekamıza gölge düşmesin. Soruyorum sizlere; Beraber miyiz? (Evet)

Birlikte miyiz? (Evet)

Zalime, haine, teröriste, zillete, Türk düşmanlarına karşı aynı safta mıyız? (Evet)

Rabbim birliğimizi bozmasın, Rabbim zillete fırsat vermesin. Değerli Kardeşlerim, Aziz Dava Arkadaşlarım, Cumhur ittifakı halisane duygularla örülmüş bir kardeşlik ağıdır. Yurdumuzun her köşesini santim santim kucaklayan inanç bağıdır. Cumhur, zilletin düşmanı, bölünme ve ayrışmanın karşı kutbudur. İnanıyorum ki, Cumhur ittifakı Nevşehirli kardeşlerimin gönlünde mümtaz bir yere sahiptir.

Sağduyu sahibi Nevşehirliler her şeyin farkındadır. Ekonomimizi çökertmek için her taraftan saldırıyorlar. Bekamızı düşürmek için fitne çukurları kazıyorlar. Kardeşliğimize balta vurmanın yollarını arıyorlar. Uyurken ihaneti sayıklıyorlar, uyanıkken melanet planlıyorlar. Biliniz ki, CHP Genel Başkanı Cumhuriyetin kuruluş değerlerinden, yerli ve milli istikametten uzaklara savrulmuştur. Milletten alamadığı desteği zilletin şeametiyle ikame etmeye kalkmıştır.

Bühtan ve bozgunculuğun yol arkadaşı, PYD ve YPG’nin paydaşı olmuştur. “PKK/YPG Türkiye’ye saldırmaz” diyecek kadar gözüne perde inmiş, şuuruna karanlık fikirler sinmiştir. Bu ne alçaltıcı bir durum, bu ne köhneliktir?

CHP Genel Başkanı PKK/PYD/YPG’yi masum gösterecek kadar şirazesinden çıkmıştır. Atatürk’ün partisi terör örgütlerinin sığınağı ve saldırı üssü haline gelmiştir. PKK’nın oylarına talip olduklarını söyleyecek kadar çirkefe bulanmışlardır. CHP’ye oyunu ve gönlünü veren her kardeşim bu çürümeye bir son vermeli, bu ayarsız gidişata bir dur demelidir. CHP işgalden kurtarılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu şad edilmelidir. Bu olmazsa, yarınımız karanlıkta, birlikteliğimiz sallantıdadır.

CHP-HDP-İP arasında kurulan şer üçgeni, ibretlik kucaklaşmalara sahne olmaktadır. FETÖ bunların yanında, PYD ve YPG ise tam arkalarındadır. Tencere yuvarlanmış yatağını bulmuş, hepsi birden zulmün ve zilletin şemsiyesi altında buluşmuştur. Hedefleri 31 Mart 2019 seçimlerinde belediyelerin içerisine yuvalanmaktır. Amaçları Türkiye’yi kaosa sürüklemek, kaleyi içeriden düşürmektir. 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında milli varlığımız tarihi bir eşikten geçmişti. Sizlerin eşsiz duruşu FETÖ’cülerin darbe girişiminin önüne imandan bir set çekmiş, işgal ve istila teşebbüsü bozguna uğratılmıştı. Ardından 7 Ağustos Yenikapı Ruhuyla filizlenen diriliş şuuru gönülden gönüle yayılan muazzam bir birliktelik atmosferi oluşturmuştu.

Yönetim sisteminden kaynaklanan krizlerin aşılması maksadıyla AK Parti’yle beraber harekete geçmiştik. 15 Temmuz gibi muhtemel felaket senaryolarını doğmadan boğmak için uzlaşma ve istikrar kültürüne dayalı bir yönetim anlayışının oluşturulması hayati bir önem arz etmekteydi. Cumhur İttifakı bunu başardı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni inşa etti. Aslında sorunları budur. Sıkıntı ve açmazları bu yüzdendir. Kuduruyorlar, çıldırıyorlar, saldıracak yer arıyorlar.

Ancak sandığa 17 gün kaldı. Sonlarına 17 gün kaldı. Biraz daha yalan söylesinler. Biraz daha Türkiye’nin altını oysunlar. Biraz daha zillet zehrinden yesinler. Tükenişlerine yalnızca 17 gün kaldı. İflas ve hüsranları 17 gün sonra. Yerelde bölünme arzulayan, kimlik siyasetiyle bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya yeltenenlere fırsat vermeyeceğiz. Nevşehir bunlara müsaade etmeyecek. Birlik ve beraberliğimizi hendeklere düşürmeyeceğiz. Sahte senetçilere başkentimizi bırakmayacağız. Ağaç bahanesiyle başlatılan gezi olaylarını yeniden diriltmeye çalışanların karşısında aşılmaz sur olacağız.

Ederi 1 dolar eden şerefsizlerin tekrardan kafasını kaldırmasına fırsat vermeyeceğiz. Cumhura diş bileyen kanlı çarkın faal hale gelmesine seyirci kalmayacağız. Tarihe, ecdada ve Nevşehir’e karşı sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı bu yüzden önemlidir. Nitekim tarihi bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nın mayasında Kuvay-ı Milliye vardır. Cumhur İttifakı Çanakkale ruhuyla mündemiçtir. Bu yüzden “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyoruz. Bu sebepten dolayı “Sağduyunun Birlikteliği” inancıyla yürüyoruz.

Cumhur yaşayacak, Cumhuriyet baki kalacaktır. Cumhur var olacak, bekamız ilelebet payidar olacaktır. Unutmayın, fertler ölür, milletler yaşar. Türkiye yaşayacaktır, Türk milleti sonsuza kadar adını ve şanını koruyacaktır.

Son kez soruyorum sizlere:

31 Mart’ta CHP’ye, İP’e, HDP’ye Nevşehir’in gücünü gösterecek misiniz? (Evet)

31 Mart geldiğinde zillete güçlü bir Osmanlı tokadı vuracak mısınız? (Evet)

31 Mart’ta sandığa gittiğinizde bekamızı lekelemeye, milleti birbirine düşürmeye çalışan çürümüşleri şaşkına çevirecek misiniz? (Evet)

Elbette 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy ve onay verecek misiniz? (Evet)

Hamd olsun, Nevşehir’de heyecan vardır, vatan sevgisi vardır, bekamıza sadakat hissi çok yüksektir.

Bakınız ne diyordu Hacı Bektaş-i Veli; “Yolumuz; ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur.” Bizim yolumuz hak yolu, davamız Allah davasıdır. Allah doğrunun yardımcısıdır. Nevşehirli kardeşlerim doğrunun, milli vakar ve haysiyetin sonuna kadar yanındadır. 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisine görev vereceklerine inancım da tamdır.

“Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar. Beka İçin Milli Karar, Nevşehir İçin İstikrar. Nevşehir Ehline Emanet.” Sizlere güveniyorum, Nevşehir’e inanıyorum. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun diyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Nevşehir miting videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Nevşehir Ülkü Ocaklarının hazırladığı; "Sen dedin: "Önce Ülkem ve Milletim." Biz, ardından gelmeyelim de NÖRELİM? Sayın Genel Başkanım afişi dikkat çekti...

Haber- Kaynak: Etik Haber 

Foto:Mustafa Ferveren