Milliyetçi  Hareket  Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Divan üyeleri, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Başkanlarına  iftar  yemeği verdi. Ankara Gölbaşı Patalya Otel'de verilen  iftar  yemeği, samimi sohbet havasında  geçti. İl Başkanları ve MYK üyelerinin de kaynaştığı  iftarda  yine Türkiye'nin meseleleri  konuşuldu .

 

 

Milliyetçi  Hareket  Partisi Genel Başkanı  Lider  Devlet BAHÇELİ, Patalya Otel’de MYK Üyeleri ve MHP İl Başkanları İle Topluca  İftar  Açtı.

 

Türk İslam Dünyası’nın ve Ülkücü  Hareketin  Bilge  Lideri  Devlet Bahçeli,İslam Dünyası’nda büyük bir  oyun oynandığını ,tuzak kurulduğunu,Türk İslam aleminin Dikkatli olmasını vurgularken,  Arap  baharı ve Türkiye’de açılımın getireceği vahim sonuçları,her platform’da dile getirmesine rağmen,ulusal basının suskunluğu gözlerden kaçmamaktadır..

 

 

 

MHP  Lideri  Devlet Bahçeli,Dün  gece  Partalya Hotel’de ; MYK Üyeleri ve İl başkanları  İftar  programında bir  araya geldi.

 

 

İftar  Programında MHP MYK Üyesi İlahiyatçı Prof.Dr. Mustafa Erdem’in Okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlayan İftarda ,Ülkücü şehitlerimiz,Kahraman şehit Mehmetçikler ve şehit polislerimiz için için Dua’lar edinip,Fatiha’lar okundu.

 

 

Ezan-ı Muhammediye’nin okunması ile eller semaya yöneldi ve topluca Ramazan Ay’ın mübarek sabrıyla iftarlar açıldı.

 

İftar Programına MHP Divan üyeleri de katıldı.

 

Bilge Lider Devlet Bahçeli,MYK ve İl başkanları ile sohbet etti.