Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yarın (23 Temmuz Perşembe günü) Nevşehir’e geliyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yarın (23 Temmuz Perşembe günü) Nevşehir’e gelerek Nevşehir halkına 7 Haziran seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür edecek. 

Konuya ilişkin olarak www.fibhaber.com'a açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 23 Temmuz Perşembe günü Yarın ilimiz Nevşehir'e teşekkür için gelecek dedi. 

Taşçı, ‘’ Genel Başkanımız Sayın 
Devlet Bahçeli 23 Temmuz Perşembe günü Nevşehir’e gelerek teşekkür konuşması yapacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan program 11.00 – 13.00 saatleri arasında olacaktır. Bu ziyaret 
Türk siyasetine milli iradeye saygı ve örnek teşkil edecek olması açısında da oldukça anlamlı ve önem arz etmektedir dedi.

Bahçeli, Nevşehir'de Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı Yapacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Nevşehir'de yapacağı Genişletilmiş İl İstişare Toplantıları ile Türkiye'nin siyasi durumunu değerlendirecek.

Bahçeli, bugün Kırıkkale ve Kırşehir'de, yarın ise Nevşehir, Aksaray ve Niğde'de düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarına başkanlık yapacak, Türkiye'nin siyasi durumunu değerlendirecek ve MHP'nin bakışını anlatacak. 

Devlet Bahçeli'nin Nevşehir ziyaretleri sırasında, 7 Haziran'daki genel seçimlerde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşkilatlara teşekkür edeceği de belirtiliyor. 

Toplantının Basına kapalı olarak yapılması planlanıyor.