Nevşehir'de ziyaretlerde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısı ile ilgili ilk kez konuştu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, "Sayın Erdoğan’a şunu söylemek isterim: Lütfen ortağınızı bize sardırmaktan alın, gerekli ilgiyi gösterin lütfen. Bizim derdimiz millettir, milletin sesidir." şeklinde konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik yaptığı ve siyasetin gündemine oturan "evine dön" çağrısına Nevşehir'den yanıt verdi.

Korona salgını nedeniyle ara verdiği yurt gezilerine yeniden başlayan Akşener, Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Meral Akşener, Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısı için, "Bahçeli başta ben olmak üzere partime saldırıyor. Biz bundan bıktık, lütfen ortağıyla ilgilensin" ifadelerini kullandı.

"Milletin sesini duymak yerine, o sese cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hiç hoş bulmadığımı ifade etmek isterim." diyerek sözlerini sürdüren Akşener, "Bir kez daha söyleyeyim, sayın Erdoğan ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın." şeklinde konuştu.

Akşener'in açıklaması şu şekilde

"Siyasi magazin konularında konuşmayı ve siyasetçilerin ita amiri gibi parmak sallama pozisyonunda olmayı siyasi nezaketle hiç bağdaştırmadığımı söylemek istiyorum. Sayın Bahçelinin en önemli özelliği ısrarla kendisinin ısrarla altını çizdiği nezaketidir.

Türkiye’nin özellikle ekonomiyle ilgili problemler yaşadığı dönemde üzerine salgın yaşadığımız dönemde esnafımızın, işçimizin, işsiz gençlerimizin, tarımımızın bir çok problemi varken, milletin sesini duymak yerine, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hiç hoş bulmadığımı söylemek isterim.

Sayın Erdoğan’a şunu söylemek isterim: Lütfen ortağınızı bize sardırmaktan alın, gerekli ilgiyi gösterin lütfen. Bizim derdimiz millettir, milletin sesidir."

HACIBEKTAŞ BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıokla bir araya gelen İYİ Parti lideri Akşener, belediyenin sorunlarını dinledi.

Altıok, Akşener'e "Nevşehir Valiliği'nin maske vermediği iki ilçeden birisiyiz. Kırşehir Belediyesi bize daha çok destek verdi. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da destek oldu. Sizin sayenizde de sırtımızı Ankara'ya dayayacağız" dedi.

757a5031-7e05-48cc-9df1-c8b54cc3b022.jpg

Kaynak Yeniçağ: Meral Akşener'den Bahçeli'nin "evine dön" çağrısına yanıt