MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla başlattığı üçüncü mitingini Kayseri'de yaptı. Kayseri Mitingine Nevşehir MHP ve AK Parti Teşkilatları da tam kadro katıldı.

Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlenen “2023'e doğru: Aday Belli Karar Net” mitingine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Partili Belediye Başkanları ve partililerde katıldı.

Açıkgöz; “2023’e doğru: Aday Belli Karar Net” Cumhur İtitfakı Tek Yürek...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Cumhur İttifak”ımız “Aday Belli, Karar Net” diyerek Kayseri Mitinginde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin hitaplarını AK PARTİ kadrolarımızla birlikte dinliyoruz ve “Cumhur İradesi”ni dosta da düşmana da gösteriyoruz." dedi.

Bahçeli: 'Hedefimiz Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi'

Kayseri Cumhuriyet meydanında kalabalık bir topluluğa hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli; "Cumhur İttifakı muzaffer geçmişimizi müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraktarıdır.  Allah'ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesi ve TBMM'de milletvekili sayısı olarak da çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir. Öyleyse, "2023’e doğru: Aday Belli Karar Net” ifadelerinde bulundu.