Nevşehir’e kazandırılan hizmetleri sıralayan Başbakan Yıldırım çeşitli yatırım müjdeleri de verdi. Yıldırım “Yollar hayat kurtarıyor Nevşehir Aksaray, Kırşehir, Niğde ve Kayseri’ye bölünmüş yollar ile bağlı. Yolları  böldük  hayatları birleştirdik, yolları böldük, gönülleri birleştirdik, milleti birleştirdik.İktidarımız döneminde Çiftçilerimize 17 milyon liralık zirai gelir artışı sağladık. Çiftçilerimize desteği yıllık 23 milyondan 112 milyona çıkarttık. Nevşehir Kapadokya Havalimanı çalışmıyordu. Şu anda faal bir şekilde çalışıyor. Yıllık 367 bin yolcunun taşındığı bir havalimanı oldu. 2007 ‘de Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesini açtık. 20 binin üzerinde öğrencisi var. 20 sağlık tesisinin yapımını gerçekleştirdik.

Nevşehir Küliyesi inşallah 2019 da bitecek. Nevşehir Stadyumu yenilenmek istiyor., inşallah onu da gerçekleştireceğiz. Nevşehir Kalesi civarındaki  Dünyanınen büyük yeraltı Şehrini turizme kazandıracağız. Paşabağları örenyerinin çalışmaları tamamlandı, hayırlı olsun. Hacıbektaş ilçesinin kültür inan turizminde hak ettiği yere taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız.  

Güney Çevre yolu tamamlandı. Şimdi de Batı Çevre yolunu yapıyoruz., Hayırlı olsun.  

Kayseri Nevşehir Konya,Aksaray hızlı tren hattının projeleri bu yıl içerisinde tamamlanacak, yapımı için planlamamızı yapacağız. Nevşehir kabına sığmayan vatana hizmet etmekle yanıp tutuşan gençlerin şehri.Onun için yatırımlarımızla bu güzel insanların şehrinin gelişme ve kalkınmasını sağlayacağız. “ dedi.