AK Parti Nevşehir il Başkanlığı’nın 13 Aralık 2014 Cumartesi günü(Yarın) Damat İbrahim Paşa spor salonunda yapılacak olan 5. Olağan kongresine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılacağı öğrenildi.

Ayrıca AK Parti İl Başkanlığı kongresine  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Ekrem Erdem, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın da katılacağı açıklandı.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun Nevşehir Programı:

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yarın, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat: 10:30 da Özel Uçağıyla Nevşehir Kapadokya Hava Limanına inecek. Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Hava limanında Nevşehir Protokolü karşılayacaklar. Başbakan daha sonra özel aracıyla Nevşehir Damat İbrahim Paşa kapalı spor salonuna hareket edecek.

AK Parti Nevşehir İl kongresinde Saat:11:00 de halka hitap edecek olan Başbakan Davutoğlu Nevşehir Valilik ziyareti ardından Adana da yapılacak olan AK Parti Adana İl kongresine katılmak üzere Nevşehir'den ayrılacak.


Nevşehir'de Kuş Uçurtulmuyor...!

Başbakan yarın Nevşehir de AK Parti il kongresine katılarak halka hitap edecek. Bu nedenden dolayı geniş güvenlik önlemi alındı. Emniyet Davutoğlu'nun Nevşehir'e geliş güzergahı ile Damat İbrahim Paşa Kapalı spor Salonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı ve kuş uçurtmuyor.

Bu nedenden dolayı salonun yakınlarındaki çöp kutuları polis ekipleri ve belediye çalışanları tarafından kaldırılıyor.