Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet ederek onların istek ve şikâyetlerine çözüm bulmaya çalışan Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi’yi makamında ziyaret ettik. Anlatıldığı gibi Özendi’nin makam odası hiç boş kalmıyor.

Ortahisar’lı hemşerilerini 7 den 70 e ziyaret ederek sürekli halkın arasında olmayı tercih ettiğini söyleyen Başkan Özendi gerek belediyede gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor.

Çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Özendi’ye vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretçilerinin problemlerini dinleyen Başkan: “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini kasabamızın her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Güçlü meclisimiz ve desteklerini esirgemeyen Ortahisar’lı vatandaşlarımız sayesinde bu günlere geldik.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, halkın dilinden dinleyen bir Belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları, özellikle yapımının büyük kısmı tamamlanan 23 tane Selçuklu kemerlerini çok beğendiklerini dile getirirken, Başkan Özendi’nin başarılarının devamını dilediler.


Haber:Faruk Özzengin