Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Halkımızla omuz omuza 31 Martta yeniden bir başlangıca bismillah diyeceğiz.

 5 yıl boyunca 100’e yakın eser hayata geçirdik.

30 Mart 2014 yılında yola çıktığımızda Gülşehir 5 yıl çalışmadı yattı şimdi çalışma zamanı diye yola çıktık diyen Başkan Arısoy, geride bıraktığımız 5 yıllık zaman içerisinde Gülşehir’de her alanda büyük değişim ve dönüşümleri  başta personellerim olmak üzere siz değerli Gülşehir’li vatandaşlarım ile beraber yaptık. 5 yıl boyunca 100’e yakın eser hayata geçirdik. 78 km Kanalizasyon 72 km Temiz Su Alt Yapı gibi birilerinin bırak yapmayı, hayalini bile kurmaya cesaret edemediği Sıcak Asfalt gibi, Doğal Gaz gibi, Andezitli ve Led Işıklı Kaldırımlarla sayısız eseri Gülşehir’imize kazandırdık. 

Kimsenin elini sürmeye cesaret edemediği alt yapı problemini de biz çözdük diyen Başkan Arısoy, Gülşehir’de Siyaset değil Hizmet kazanacak Hizmet için oy toplayıp Ankara’dan gelmeyenler, Güşehir’imize bırakın yatırım yapmayı İŞKUR’dan Gülşehir’imizin işsizlerine geçici iş bile vermeyen, Nevşehir’de ikamet edip bugün seçim meydanlarında utanıp yüzleri kızarmadan bu işleri biz yaptık diyebiliyorlar.

Arzumuz ve isteğimiz önümüzdeki 5 yılda da Gülşehir’imizin, birlik ve beraberlik içerisinde kalkınmaya devam etmesini istiyoruz. Bu seçim boyunca inanıyorum ki halkımız bunları çok iyi değerlendirecektir.  Sağduyulu hemşerilerime seslenmek istiyorum. Hangi partiden olursa olsun 5 yıldır bizi izliyor ve görüyorsunuz. 5 yıldır ilçemize kazandırdıklarımızı görüyorsunuz.  

Herkes bize ulaşabildi, kapımız ve gönlümüz herkese açık oldu.

 Başkan Arısoy, Bizim derdimiz siyaset yapmak olmadı, kimseyi kimseden ayırmadık. Hiçbir zaman siyasi görüşünden dolayı insanlara farklı bir muamele yapmadık. 5 yıldır Gülşehir’e bu kadar eser kazandırırken  her zaman, herkesin ulaşabildiği bir belediye başkanı olduk. Çarşıdan hiç kopmadık, düğünlerden cenazelerden asla vaz geçmedik. Herkes bize ulaşabildi, kapımız herkese açık oldu. Bütün mahallelerimizi sokaklarımızı tek tek gezdik. Bu sevgi ve muhabbetle bu kadar işleri hayata geçirdik.

Bugüne kadar Gülşehir ile dertlenmeyenler, milletin ayağına gidemezler. Seçim olduğunda farklı bir maske mutlaka takarlar. Onların o maskelerini 31 Martta yine indireceğiz. Biz 10 mahallemiz ile bir ve bütünüz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Bizler kadere iman etmiş insanlarız rabbim ne dilerse onu yaşıyoruz. Bütün Gülşehir’li kardeşlerimizle omuz omuzayız bundan sonrada omuz omuza olacağız.