Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Arısoy ; Bizim Gülşehir’e karşı sorumluluğumuz var. Tüm gün sahadayız. Mahalle mahalle sokak sokak geziyoruz. Fakat bir fark var hiç yorulmuyoruz dedi.

Gülşehir’e hizmet etmek bizi ve ekibimizi diri tutuyor. Gülşehir’e hizmetse, projeyse, belediyecilikse bu zaten bizim işimiz. Hizmet ya da proje konusunda bizimle kimse boy ölçüşemez. Şunun net bir şekilde altını çizmem gerekiyor; 4 yıldır Gülşehir’e hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bu bizim önceliğiniz olmak zorundadır. Gülşehir’e karşı sorumluluğumuz var. Gülşehir Belediyesi artık sıradan bir belediye değildir. 4 yılda ilçemize yaptığımız projelerle Gülşehir’in vizyonunu değiştirdik. Gülşehir kültürü ve tarihini iyi analiz edip, nasıl bir gelenekten geldiğini anladığımız zaman bizim bugün verdiğimiz hizmet mücadelesini yaptığımız yenilikleri o zaman daha iyi anlaşılacaktır. Bugün Gülşehir’de 4 yıldır Belediyecilikte adeta yaptığımız ve yapacağımız projelerle çok başarılı önemli işlere imza atıyoruz.

Gülşehir’deki yolları, kavşakları, refüjleri, parkları, mahalle meydanları, doğal gazı, içme suyu yatırımlarını daha bir çok yatırımları ve projeleri ilçemize kazandırdık. Bunları en iyi gören ve değerlendiren halkımızdır. 

Vatandaşlarımızın her sorununa yetişmeye çalışıyoruz. Öncelikli çözülmesi gereken, aciliyet durumuna göre, belli bir plan çerçevesinde çalışmalarımızı yapıyoruz.

Benim Gülşehir’e ve Gülşehir’de yaşayan insanlara karşı bir sorumluluğum var. Ve bu sorumluluğumu yerine getirmekle mükellefim. Türkiye'ye örnek bir belediyeyiz, Şükürler olsun ki bugün Gülşehir’de belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla güzel bir ahenk tesis etmiş durumdayız.
Başkan Arısoy konuşmasının son bölümünde Şehir kurmak erdemdir felsefesi ile hareket edip, nitelikli ve doğru hizmetleri hayata geçirdik geçirmeyede devam ediyoruz. Bunlar bizim temel referans noktalarımız. Burada kurumsal anlamda bir gelenek oluşturduk. Genç ve samimi bir ekiple çalışıyoruz. Çok şükür arkadaşlarımız kendi alanlarında çok başarılı insanlar. Yenilikleri takip eden, genç bir ekip. Eğer bir farktan söz edeceksek bu fark hiç şüphesiz daha fazla çalışmak olacaktır. Daha fazla çalışıp, ilçemizin gelişme trendine uygun daha kalıcı işler yapmak, hizmet çıtasını yükseltmek olacaktır dedi.