AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli kurum amirleri ve daire müdürleri ile geçmiş dönemlerde görev yapmış il başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamasında; " Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu gönül seferberliği ve vefa ziyaretleri kapsamındaİl Başkan Yardımcılarım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimiz, İl Sağlık Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.

Ardından Partimizi her zaman daha ileri taşımak için canla başla görev yapmış önceki dönem İl Başkanlarımızı ziyaret ettik." dedi.

"Her aşamada istişare ile hareket eden bir partiyiz"

AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğu gibi her aşamada istişare ile hareket eden bir parti olduğunu ve emek veren ve emek verecek herkesle birlikte yol yürüyeceklerini söyleyen İl Başkanı Kemikkıran, “AK Parti, birliğin ve beraberliğin adresidir. Birlik ve beraberlikle geleceğe yürüyen bir kadro hareketidir. Tüm teşkilatımızla bir ve beraber olacağız. Geçmiş dönem il başkanlarımıza, teşkilatımızın farklı kademelerinde görev yapmış dava arkadaşlarımıza vermiş oldukları destek ve hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.