Ali Çamur Sordu Başkan Ünver cevapladı…

Nevşehir Belediyesi olarak bizim 100 Trilyonluk kaynağımız var...

Bize satılacak mülk bırakmamışlar ki…(Geçmiş dönemden bahsederek)

Bu şehrin hakkını yedirmem. Bu şehir kazanılacaksa benim kaybetmem hiç önemli değil.

9 Sene önce saçlarınız simsiyahtı,Belediye başkanlığı acaba sizi yıprattı mı? 9 yaş yaşlandım. Hayatın süreci içinde tabi fiziki değişim olacak.Bu şehrin vebali var omuzlarımda. Büyük bir sorumluluk ve bu sorumluluğunun tüm manevi sorumluluğunu taşıyorum.

Düşünebiliyorumusunuz bana güvenen inanan seven eş dost arkadaşlarımız Benim için gittiler kapı kapı dolaşıp komşularından oy istediler benim için. Bu tarifi olmayan büyük bir sorumluluk…

 

Eğer sözlerimizi vaadlerimizi yerine getirmemeiş olsa idik Benim bu caddelerde gezmemem gerekirdi. Şimdi çok şükür çok rahatlıkla tüm Nevşeir caddelerini dolaşıyoruz…

 

 

Nevşehir Belediyesi olarak Biz dünyayı takip eden belediye konumundayız. Önümde 3 bilgisayar açık takip ediyorum…

 

Geçmişte görev alanları çarşıda pazarda gören Bazı esnaflar içeri kaçıyor şu geçsinde öyle çıkıyım diyorlar. Ben öyle biri olarak tanınmak istemiyorum.

 

(Programa kısa Reklam Arası veriliyor…)

 

Neşet Ertaş tan Zahidem parçasına istek olarak Aileme ve bu şehrimize selamlarımla birlikte yükleyip gönderiyorum. Rahmetli Neşet Ertaş ı da saygıyla anıyoruz.

 

Ali Çamur: - Hayatta kazanılmayacak bir paramı kazanıyorsunuz da belediye başkanlığını bırakmıyorsunuz? Ben daha önce biliyorsunuz işim gücüm vardı bir oturmuş düzenim vardı. Özel bir iş yapıyor olsam inanın daha çok para kazanıyor olacaktım dedi.

 

Benim için önemli olan Şu şu hizmetler Ünver döneminde yapıldı denilsin. Arkamdan Allah razı olsun denilsin bu bana yetiyor inanın bundan büyük haz alıyosunuz. Parayla satın alınmayacak bir görev yapıyorum, sevenim sevmeyenim iftira edene dedikodumu yapan bütün herkese hakkımı helal ediyorum.

 

Beni ilk gördüklerinde beni tanımayan insanlar ulaşılmaz olarak görüyorlar bunun farkındayım. Belediye Başkanı seçildiğim ilk günden bu güne tüm görevim süresince hiç kimseye yalan söylemedim. Yapamayacağım hiçbir iş için söz vermedim.

 

Bu işin Maddi bir ölçüsü yok . Bu Belediye başkanlığı bana evimi geçindirecek hatta yatırım yapacak kadar paramı kazanıyorum. Allaha çok şükür yaptığım birikim için yatırım için hesabını vermeyeceğim bir şeyim yok. Maaaşım 5 Milyar civarında birde emekli olduğum için 2 milyar civarında para alıyorum. Bu şehir bana emeğimin karşısında hakkımı çok şükür veriyor.

 

Ben ilk seçildiğimde Belediye Başkanı 4 milyar maaş alıyordu aradan geçen 9 sene sonra 5 milyar alıyorum. Şükürler olsun bu para bana fazlasıyla yetiyor. Benim Gönlüm zengin. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok.

-Ben imam hatip lisesi mezunuyum....

Belediye Başkanlık seçimlerinde adaymısınız?

Ben hiçbir zaman ben adayım demedim. Adaylığım için Partimiz teşkilatlarımız Milletvekillerimiz Başbakanımız bütün bu engelleri aştıktan sonra halkımızda bize bu görevi verirlerse olur.Bizim direkt olarak adayız deme lüksümüz yok.

Benim Mezar yerim Nevşehir de. Nevşehir sevdam sevgilim vatanım.Ankara ya gidiyorum inanın 3-4 saat sonra Nevşehir i özlüyorum. Ben bu şehirde yaşamaya ve bu şehirde ölmeye arzuluyum.Biz bu şehirde insanların yüzüne bakarak yaşamayı istiyorum.

 -YORUMSUZ-