AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından uygulanan Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarına göre AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Türkiye genelinde birinci oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi (TPS) Ekim ayı sonuçlarına göre Türkiye birincisi olan Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları'nı tebrik etti. Ünver açıklamasında;

Ünver: "Tebrikler Arkadaşlar Gözlerinizden Öpüyorum. İşte Bu. Helal Olsun. Aman Yerimizi Koruyalım" dedi.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Genel Merkez Teşkilat Performans Sistemi (TPS) 2016 Ekim ayı sonuçlarına göre Türkiye birincisi olan Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar ve yönetimini göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamın diledi. AK Parti Genel Merkez tarafından, teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak toplam performanslarının takip edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan AK Parti Bilgi Sistemi´nin (AKBİS) verilerine göre; AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları 81 il arasında 96,92 puan aldı.
Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları bu puanla 1´inci sıraya yerleşti.


"PARTİMİZİN EN AĞIR YÜKÜNÜ TAŞIYOR"
Gençliğimizin sesini Türkiye´ye duyurduğunu belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar kardeşim ve Yönetimini tebrik ediyorum. Partimizin en ağır yükünü taşıyan ve üstesinden laiki ile gelen Gençlik Kollarımız başarılarının devamını diliyorum. Rabbim bu kutlu dava yolunda nice başarılı sonuçlar nasip eylesin inşallah." dedi.

"GENÇLİĞE VERDİĞİ ÖNEM BİZİ HEP MOTİVE ETMİŞTİR"

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e tebriklerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar; " Belediye Başkanımız Hasan Ünver'in Gençlik Kollarımıza yaptığı tebriklerinden dolayı yönetimim adına teşekkür ederim. Gençlik Kolları olarak siyasi büyüğümüz ve Belediye Başkanımız Ünver'in Gençliğe verdiği önem çalışmalarımızda ayrıca bizi motive etmiştir.

"SEÇİMDEN SEÇİME OLMADIĞINI GÖSTERMİŞ OLDUK"

Sözlerine devam eden Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Teşkilatçılığın hayatın her alanına sirayet eden ve teşkilatların ciddi emek ve zaman harcadıkları tüm çalışmaları bu sistem ile Genel Merkez tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Bu sistem ile her bölge/il/ilçenin kendi öznel şartları dikkate alınarak, teşkilatların kendi şartlarında ne ürettikleri daha objektif kriterlerle değerlendirilmeleri yapılıyor. Biz Nevşehir olarak sadece yaptığımız çalışmaları sisteme girmemiz yeterli ve sonucu ortada. Flaş projelerimizle, ilçelerde mahallelerde yaptığımız çalışmalarla sadece seçimden seçime sahalarda olmadığımızı gösterdik" ifadelerine yer verdi.