Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Afrin harekâtı sırasında şehit olan tüm Mehmetçiklere Cenab-ı Allah’danrahmet,geride bıraktığı aileleri ve tüm Türk Milletine baş sağlığı dileklerini iletti.

Bir zamanlar içerisinde bulunduğumuz Asrın Türk Asrı olacağı söylendiğinde, geçmişte köklü medeniyetler kuran ve bu medeniyetlerle insanlığın ruhunda derin izler bırakanların bunu çok iyi anladığını dile getiren Ünver, bu hedefin gerçekleşmemesi için de dış mihraklarla iç mihrakların sürekli kez gerçekleştirdikleri bir dizi hile ve oyunlarla bunun önüne geçme çabasını sürdürdüklerini kaydetti.

Ünver, önceki gün Afrin’de şehit olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın , tim komutanı olan ve aynı saldırıda yaralanarak tedavi altına alınan silah arkadaşına verdiği 10 Ocak 2018 tarihli mektubunda, “Kardeşim senden ricamdır, bana bir şey olana kadar sende saklı kalsın. Kardeşim bu savaş haç ile hilalin, imanla inkarın, hak ile batılı, küfür ve tevhidin savaşıdır. O yüzden anneme, babama, kardeşime, Nur’a söyleyin üzülmesinler kesinlikle”vasiyetini ifade ettiğini hatırlattı.Ünver “ İşte bu Şanlı Mehmetçiğimiz, Yüce Rabbimizin ‘Şüphesiz Kuran-ı Kerim’i biz indirdik, onu da koruyacak biziz’ şeklindeki ifadesi ile adeta ‘Ya rabbi, hayat nizamımız olan Kuran-ı Kerim’i koruyacaklardan biri benim. Ben bu göreve talibim ya rabbi.Ben bu uğurda şehit olmaya hazırım’ dercesine şehadet şerbetini içti. Allah tüm şehitlerimizi cenneti ile şereflendirsin inşallah. Allah,  Türk Ordusunun yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

YENİ BİR ÇAĞIN EŞİĞİNDEYİZ
Belediye Başkanı Ünver, tüm dünyanın yeni bir çağın eşiğinde olduğunu da dile getirerek ,” İnanıyorum ki yeni bir çağın eşiğindeyiz.  İnsanı petrol, doğalgaz,altın,elmas gibi gören bir medeniyetten, insana Allah’ın yarattığı bir kul olarak gören, insanın gerçekten önemli olduğunu ortaya koyan bir medeniyet inşallah tüm dünyada ortaya konulacak.  “şeklinde konuştu.
Ünver, AK Parti Gençlik Kolları’nda bu güne kadar görev alanlara teşekkür etti ve bundan sonra görev alacak teşkilat mensuplarına da başarı dileklerinde bulundu.