AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Milletvekili Adayı Yücel Menekşe 24 Haziran seçimleri öncesinde, vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Nevşehir'in her noktasında seferberlik halinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği veren Nevşehir’imiz 24 Haziran’da da mesajını net şekilde verecektir. 24 Haziran devletimizin ve milletimizin tarihinde çok büyük bir dönüm noktası olacaktır. 2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda devrim gerçekleştiren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” diye konuştu. Yanar, gittiğimiz her yerde Nevşehirli vatandaşlarımızın Reis'imize ve AK Parti'ye büyük teveccühleri olduğunu gösteriyor. Bunu bakışlarından sarılışlarından sözlerinden ve samimiyetlerinden anlıyoruz. En son bugün iftardan sonra ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızında 24 Haziran'da kararlarını huzurdan, istikrardan ve 2023, 2053, 2071 hedefleriyle yoluna devam eden Güçlü Türkiye'den yana bir irade sergilediklerini görüyoruz. Ve unutulmamalıdır ki, “Bu seçim sadece Türkiye’nin değil, umudu Türkiye olan tüm mazlumların da seçimidir”. Elhamdulillah Halkımızda bunun farkında. En son 24 Haziran'da irade, erdem ve cesaretle, zafer sancağını dalgalandıracağının sözünü Kocaçay mevkisindeki vatandaşlarımız ve esnaflarımızda verdi.Güçlü Türkiye için DURMAK YOK YOLA DEVAM Şimdi Vakit Nevşehir Vakti " dedi.

Gittiği her yerde 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe'de, 24 Haziran Genel Seçimleri'nin Türkiye'nin kaderini belirleyecek asrın seçimleri olacağını belirterek, Türkiye'nin yakaladığı ekonomik büyüme ve istikrar ortamının devam etmesinin 24 Haziran seçimlerine bağlı olduğunu söyledi. 

Nevşehir ziyaretleri kapsamında yaşadıklarını ve gördüğü ilgiyi aktaran AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir genelinde vatandaşın büyük bir ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. Nevşehir'in 24 Haziran'a hazır olduğunu dile getiren Menekşe, "Seçim çalışmalarımız kapsamında bugünde iftar sonrasını Nevşehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizi sıcak kanlılıkla ve güler yüzle karşılayan ve bağrına basan Nevşehirli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Nevşehir24 Haziran'a hazır bunu gezilerimizde daha iyi görüyoruz. Allah'ın izniyle Nevşehir 24 Haziran'da bir tarih daha yazacak, buna yürekten inanıyorum. Nevşehir'imiz inşallah, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini devam ettirecektir" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de; "Üzerinde bir çok oyunun oynandığı ülkemizin, 2023 hedeflerine ulaşması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize ilimizden en yüksek teveccühün gösterilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarımız sahur vaktine kadar aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerde ayrıca vatandaşın bizden talep ve beklentilerini dinleyerek, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yapımı için de gerekli plan ve programı da yapmaktayız” dedi.