AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Yaşlılar Günü münasebetiyle İlimizdeki yaşlılarımızı ziyaret ettiler. Türkiye'nin en genç il başkanı olan Yanar'ın bu anlamlı ziyaretleri Yaşlıları memnun etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Türkiye'nin en genç İl Başkanı olan Yanar; Bugün Nevşehir'imizde Yaşlı ve yanlız yaşayan bir çok ailemizi ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Çözüm konusunda gereken çalışmaları başlattık.”dedi.

  Yaşlılarımızın en iyi tedavi yolu ilgi ve şefkattir" diyen Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Büyüklerimizin varlığı, bağlı olduğu ailenin temel direği, temel dirliğidir dedi.  İl Başkanı Yanar, Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız, dedi.

Toplumsal dayanışmanın göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Ak Parti Hükümeti  olarak bizlerin siyasetteki tek amacı gönülleri kazanmaktır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireyleri olarak vatandaşlık görevidir, görevimizdir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur verici olduğunu ifade etti.

Yaşlılar haftası kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yanar, "Başımızın tacı olan yaşlılarımızı ev ev dolaşarak ziyaret edip, ülkemizin refahı, milletimizin huzuru ve Afrin’de zaferler kazanan ordumuz için hayır dualarını almak istedik” diye konuştu.

GÜÇ KUVVET VERSİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti duaları ile dile getiren yaşlıların mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. “Cenab-ı Allah cümlenizden razı olsun. Allah hayırlı ömürler versin. Allah sizlerin vatana, millete olan hizmetlerini daha da artırsın. Sizlere güç kuvvet versin. Allah vatanımıza düşman ayaklarının basmasına izin vermesin.  Ordularımıza; denizden, karadan, havadan selametler ihsan eylesin. Her an düşmanlara karşı galip ve muzaffer eylesin” diyerek dualar etti.

Başkan Yanar bu anlamlı ziyaretlerine ilişkin yaptığı paylaşıma şu notu düştü: "Dualar için çıktımız bu yolda, işte bugünden geriye kalanlar..."