CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir ödemiş, Kapadokya ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri ve Ürgüp'lü gençlerle bir araya geldi. Gençlerin bugünü, yarını ve geleceklerine ilişkin projelerini birlikte değerlendirdiklerini dile getiren Ödemiş, gençlerin ışığının kendisine umut verdiğini ifade etti.

Ürgüp Başkan Adayı Ödemiş açıklamasında; "Ülkemizde biri devlet, biri vakıf olmak üzere bünyesinde iki üniversite bulunduran tek ilçe Ürgüp’ tür. Ödemiş’in belediye başkanlığı döneminde, o dönemin Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer’ in de katkılarıyla Ürgüp’e iki üniversite imkanı sunulmuştur.Üniversitenin vizyonundan, Ürgüp'ün de faydalanması sağlanmıştır.

Ürgüp’ün Oxford gibi akademi ve bilim ile anılan bir merak olacağını,Ürgüp’te Aziz Sancar Nobel ödüllü gençler çıkacağını,Ürgüp’ün geleceğinin gençlerle şekilleneceğini ve bu konuda gençlere önemli görevlerin düştüğünü dile getiren Ödemiş,kendilerine düşen görevin bu büyük potansiyelin en doğru, en verimli şekilde değerlendirilebilmesi için gençlere imkan sağlamak olduğunu ifade etti.

Bekir Ödemiş ; “Gençlerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz. Her birine tek tek teşekkür ederim.Ürgüp’ün gençlerin dinamizminden yararlanması lazım” dedi.