Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Twitter’dan ‘#BekleBiziKapadokya’hashtagi ile yaptığı paylaşım Trend Topic (TT) oldu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz akşam saatlerinde kendi sosyal medya hesabından ülkenin bekası söz konusu olduğunda sessiz kalan ancak YSK kararının ardından milli ve manevi toplum öncülüğü rollerini hiçe sanatçılara yönelik söylediği ‘Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek programlarda sahne aldırmayacağım’ sözleri sosyal medyada bazı kesimler tarafından çarpıtıldı.

Başkan Arı’nın bu sözlerini ‘Belediye başkanı şehrine sokmayacağını söyledi’ şeklinde sosyal medyada yayan ve sonrasında #Kapadokyaboykothashtagi ile paylaşım yapanlara karşı Arı, Twitter’dan ‘#BeklebiziKapadokya’ hashtagi ile bir paylaşım yaptı. Arı yaptığı paylaşımda ‘‘#BeklebiziKapadokya’ diyerek tatil ve gezi planlarının başına peribacalarının merkezi olan Kapadokya’yı yazan ve Nevşehir Belediyemizde çayımıza ortak olmayı planlayanları bir görelim’ ifadelerine yerdi.

Arı’nın bu paylaşımı kısa sürede Twitter’daTT oldu. #Kapadokyaboykothashtagi ile Türkiye’nin dört bir yanından mesajlarını gönderen sosyal medya kullanıcıları Belediye Başkanı Rasim Arı’ya destek vererek Kapadokya’yı gezmeye geleceklerini ve Nevşehir Belediyesini ziyaret edeceklerini söyledi.

Aralarında bir çok ünlü ismin bulunduğu sosyal medya kullanıcıları ayrıca #Kapadokyaboykothashtagi ile Başkan Arı’yı hedef alan paylaşımlara tepki gösterdi.