AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile sohbet etti. 

Belediye Başkan adayı Çifti, www.fibhaber.com internet gazetemizi yakından takip ettiğini, başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu ifade etti.

Ziyarette konuşan Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, sahip olduğu bilgi, tecrübe ve birikimlerini dürüst hizmet anlayışıyla ve insan odaklı hizmetlerin kalitesini arttırmak için Gülşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

Tarihi, Doğal güzellikleri ve mevcut değerleri ile maalesef Gülşehir’in hak ettiği yerlerde olmadığının altını çizen Çiftci, "Değişen, Gelişen ve Büyüyen bir Gülşehir için" sevdalısı olduğum Gülşehir adına çok önemli projlerinin olduğunu ifade etti.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftci; “Dürüst hizmet anlayışı ile doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şey yok. Yeter ki kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayış ilçemizde hakim olsun. Ben bu anlayışa sahip olduğumu düşünüyorum. Belediye Başkanı olursam istişare kültürüne çok büyük önem vereceğim. Gülşehir'imizin kalkınması için ellimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” Dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde Gülşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti´den aday olduğunu belirten Av.Fatih Çiftci: "Gülşehir benim için bir sevdadır. İlçemizin kalkınmasını sağlayacak projelerim var. Yıllardır bu projeler üzerinde çalışıyorum. Güzel bir ekip kurarak bu projelerimi hayata geçirmek için aday oldum. Halkımız beni Belediye Başkanı seçerse çok kısa bir sürede Gülşehir´imizi hep birlikte layık olduğu yere taşıyacağız. " dedi.

Çiftci; "AK Parti iktidarı ile Gülşehir'i taçlandırmak istediklerini belirterek, “Hükümet desteği çok önemli. Büyük yatırımlar almak, mega projelerle birlikte ilçemizi daha da büyütmek istiyoruz. Güzel projelerimiz var. 31 Mart'ta eğer güçlü bir şekilde seçimi kazanırsak, Gülşehir ilçemize her türlü hizmeti çok daha kolaylıkla getirebiliriz. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile bu hedefimize ulaşacağız. Yarınımız çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimiz için, daha güzel daha yaşanabilir bir Gülşehir için tüm hemşehrilerimizden destek ve dualarını istiyorum” dedi.

Konuşmasında Gülşehir´in turizmden beklediği payı alamadığına da değinen Çiftci "Gülşehir ilçemizi kesinlikle yerli ve yabancı turizme kazandırmalıyız. İlçemize düzenlenecek olan yürüyüşler, geziler bölgemizin kalkınmasına yardımcı olacaktır. Böylece kazanan esnafımız yani Gülşehir olacak. Yine ilçemiz Gülşehir Türkiye nin en uzun nehri Kızılırmak üzerine kurulmuş coğrafi yapısı olsun, oksijeniyle olsun muhteşem bir yer. Bizler burada yaşıyor, ekmek yiyorsak bu ilçeye borçluyuz demektir. Bu yüzden ayrışmadan bölünmeden herkes elini taşın altına koymalı. Başka bir Gülşehir yok." diyerek sözlerine ekledi.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci ise, AK Parti teşkilatları olarak 31 Mart seçimini birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Gülşehir ilçesinde zafer  kazanacaklarını söyleyerek, "Bu seçim sadece yerel bir seçim değil, bu seçim ülkemizin bekası için önemli. Ve Allah'ın izni ve Gülşehirli hemşehrilerimizin teveccühleri ile seçimlerin kazananı Gülşehir olacak. Güzel ilçemizi AK Parti iktidarının hizmetleri ile taçlandıracağız." dedi.


FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftci'ye çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.

Ziyarette, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci'ye AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci ve Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftci'de eşlik ettiler.

Fatih Çiftci kimdir?

1981 Yılı Gülşehir doğumlu olan Fatih Çiftci, ilköğrenimini Gülşehir Atatürk İlkokulunda tamamlayıp orta ve lise hayatını Nevşehir Anadolu Lisesinde devam etmiştir. Üniversite eğitimini 2003 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladıktan sonra askerlik ve staj eğitimimi bitirip, 2005 yılından bu tarafa Gülşehir ilçesinde serbest avukatlık yapmaktadır. Bazı sivil toplum örgütlerindede görev alan Çiftci, en son AK Parti Gülşehir ilçe başkanlığı yapıyordu. Çitfci, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.