Nevşehir Belediye Başkanı Atila Seçen, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve  Yücel Menekşe ile birlikte Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı  M. Ergün Turan’ ı ziyaret ederek, Nevşehir’de devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Ankara’daki temasları kapsamında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi i Mustafa Açıkgöz ve  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Yücel Menekşe ile birlikte TOKİ Başkanı  M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Seçen ile Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile,TOKİ’nin Nevşehir’de gerçekleştirdiği projelerle bundan sonraki süreçte birlikte ortaya konulması planlanan yeni projelere ilişkin olarak bilgi alışverişinde bulundular.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretin anısına TOKİ Başkanı  M. Ergün Turan’e,  Nazar Ağacı motifli çini tabak takdiminde bulundu.