TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği yeni binasının açılışını yapmak için Nevşehir’e geliyor.  

25 Mayıs 2018,Cuma günü Nevşehir’e gelecek olan Erdoğan bir takım ziyaretler gerçekleştirip ardından İl Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirecek.

HÜSAMETTİN ELLİALTI’DAN AÇILIŞA DAVET
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımlarıyla TÜGVA Nevşehir İl Binası Açılışı Gerçekleştirilecek.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı;

‘’İyilik için koşan gençlerin vakfı”
•    
TÜGVA adalet,birlik,özgürlük ve ahlak gibi değerlerin unutulmadan yeni nesil gençlerine katkı sunacak bir vakıftır. TÜGVA insanın varlık düzeyini ahenk içinde vicdanın sesi ile yaşayan ve dünyayı erdemli bir şekilde okuyan yeni bir nesil yetiştirme gayreti içindedir. TÜGVA dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa her zaman hak ve hukuku savunacak yeni nesil anlayışıdır. İyilik peşinde koşan gençlerin model olduğu bir vakıftır.

 “Türkiye Gençlik Vakfı olarak gençlerimizin şuurlanması inancıyla yeniden kucaklaşması kendi değerleriyle yeniden buluşması için gayret gösteriyoruz. Ortaokul, lise ve üniversite teşkilatlarımızda çalışmalarımızı sürdürüyorüz. 
  “TÜGVA ile milletini, devletini seven, dinine bağlı ve bu ülkenin değerlerini muhafaza eden ve yücelten gelecek nesillere büyük bir aşkla aktaran, kendi değerlerini her daim yükselten ve onunla onur duyan, öz güveni yüksek bir gençlik yetişeceğine inanıyorum.

•    Bu vesile ile Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik A.L’de 25 Mayıs 2018,Cuma günü saat 14.00’da Sn. Bilal Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı TÜGVA Nevşehir İl Binamızın açılış törenine başta Nevşehir’in gençleri olmak üzere tüm halkımızı davet ediyorum.