Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç başkanlığındaki heyet, Ankara Gazi Meclisinde AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret etti.

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Biz geniş ve birbirine sıkı bağlarla bağlı bir aileyiz. Her biri memleketimizin değerli fertlerinden oluşan Nevşehir Birlik Vakfı'nın, Nevşehir'de iyi işler yapacağından emindim. Fakat bu kadar kısa sürede bu kadar teşkilatlanarak, bir çok çalışmaya imza attığınız için sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç'te yaptığı açıklamasında; Ziyaretimiz sırasında bizi ailesinden biri olarak karşılayarak ve çalışmalarımız için söylediği övgü dolu sözler için Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yine göstermiş olduğu güzel ev sahipliği içinde kendilerine şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum..Tecrübeleri ve tavsiyeleri ışığında çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyarette Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Milletvekili Açıkgöz'e günün anısına el dokuması halı hediye etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz daha sonra Nevşehir Birlik Vakfı Yöneticilerini yanına alarak, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ettiler.  Açıkgöz, Meclis Başkanı ziyareti sonrası Nevşehir Birlik Vakfı Yöneticileri​ni Gazi meclisini gezdirdi.