Edindiğimiz bilgilere göre AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Mahmut Kaçar,Büyük önem verdiği Nevşehir’in fotoğrafını çekmeye geldiğini Ticaret Odası seçim sürecinde yaşanaılanlardan oldukça rahatsız olarak bu konu hakkında araştırma inceleme ve gözlemlerde bulunduğu tüm detayıyla konuyu ince ince eleyerek bu konudaki hassasiyetlerinide gözler önüne sermiş oldu.

Oda seçimlerinde Taraf olmadıklarını açıklayarak duruşuyla takdir toplayan AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ın bu konuda en rahat isim olduğuda ifade edildi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mahmut Kaçar Ramazan Bayramında Nevşehir in önemli ziyaretçisi olarak bir takım incelemelerde bulunmak üzere şehrimize geldi.

EDİNİLEN BİLGİLERE GÖRE; Kaçar’ın Nevşehir ziyaretinde Başkan kim olsun’u masaya yatırarak bir dizi görüşmelerde bulundu. Kaçar Nevşehir e Ailesi ile birlikte gelirken ziyaretin henüz Bayramda gerçekleşmesi konunun ehemmiyetini de gözler önüne sermiş oldu.

AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Mahmut Kaçar Nevşehir’e ani bir ziyaret gerçekleştirerek  çok önemli bir toplantı düzenledi.

 İşte FİB Haber Merkezi olarak Kaçar ın Nevşehir ziyaretine ilişkin edindiğimiz bilgiler...

Başkan Kim Olacak? Teşkilat içi uyum Halkın Görüşü Yerel Seçimler Oda seçimlerinde ki durum ana konu başlıkları olarak göze çarptı…

Ziyarette NTSO Oda seçimlerinden, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milletvekilleri ve İl Başkanına kadar bir çok konuda görüşler alınarak bir anlamda Nevşehir de AK Parti Analizi yapıldığı belirtildi.

Ziyarette Sizleri Sabaha kadar dinlemeye hazırım diyerek bu konudaki hassasiyetlerini ortaya koyan Kaçar, AK Partinin Nevşehir e verdiği önemi de bir anlamda gözler önüne sermiş oldu...

Nevşehir in Önemi Büyük...

Teşkilatlar arasında Nevşehir’in büyük önem taşıdığını belirten Kaçar, “Teşkilatlarımız Türkiye’nin değil Dünya’nın en büyük teşkilatına sahiptir. Tüm teşkilat üyelerimizle ve partililerimizin görüşleriyle birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptık. Nevşehir teşkilatımız Türkiye’deki başarılara çok önemli katkılar sağlayan bir teşkilatımızdır. Ben bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tabi ki bu teşkilatımızın en büyük başarısı Nevşehir halkımıza aittir.”

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Çözüm Süreci,Anayasa Değişikliği ve Başkanlık sistemleri gibi 2023 Vizyonuyla hareket ederek Belkide Türkiye tarihinin en büyük ve en önemli seçimleri olarak gösterilen 2013 Mart Yerel seçimlerine bu bağlamda büyük önem veren AK Partide şimdi gözler Yerel seçimlerden büyük zaferle ayrılmanın planlarıda yapılıyor.

AK Partili Yerel Yöneticiler ve teşkilatlarıyla bir durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Kaçar, “Buradaki amacımız partimize yakışan Türkiye'mizin demokratikleşmesi, bireysel özgürleşme alanın genişlemesi ve görev yaptığımız zaman zarfı içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

Kaçar, “Bu konu hakkında konuşmamız şu an itibariyle doğru olmaz. Bu bir aile toplantısı.Bilindiği üzere Bizim temel ilkelerimiz var. Bu ilkelerimiz çerçevesinde de burada partililerimiz ve teşkilatlarımızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Nevşehir’den Ankara’ya döndüğümüzde buradaki toplantıda konuşulanları genel merkeze ileteceğiz ve oradan çıkan karar doğrultusunda bir yön haritamızda belli olacaktır” diye konuştu. Herşey AK Partiyle büyük ivme yakalayan ülkemizin Yükselişinin sürdürerek Zirveye ulaşması olacaktır...

Kaçar ın ziyareti Nevşehir de büyük yankı uyandırırken Nevşehir kamuoyunda memnuniyet verici bir gelişme olarak algılandı.