BOZDAĞ, NEVŞEHİR DE AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 50. Ulusal ve 24. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinlerine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Kazım Sunar’dan brifing aldı.

Nevşehir’de ilk olarak Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geçti.

AK Parti İl Başkanlığı’na gelişinde İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizlider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güne, Belediye Başkanları  ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Bozdağ, parti mensupları ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Sunar, Bozdağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’de yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aktardı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise, Nevşehir’in büyük bir uyum içerisinde çalıştığını belirterek; “her şeyi ile uyumlu bir çalışma yöntemi ortaya koyan Nevşehir’i oldukça başarılı buluyorum” dedi.

Nevşehir’in turizm, tarh ve kültürel değerler açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Bozdağ; “ Biz her dönem olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de bizi ilgilendiren projelerle ilgili olarak Nevşehir için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Sunar, daha sonra  Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a ziyaretin anısına Avanos toprağından yapılı çini tabak hediye etti.