NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Bünyamin Karataş, Türkiye’de “Ne Yapalım Şehit mi Gelsin” mantığı ile ülke insanlarına adeta terörün dayatıldığını söyledi.

Nevşehir il başkanlığında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan BBP MYK Üyesi Karataş, Türkiye’ye 25 bin tanker kaçak mazotun girdirilmesinden devletin ilgili mercilerinin haberi olmayacağı fikrinin asla düşünülemeyeceğine dikkat çekerken, ülkemizde uyuşturucudan ölen gençlerin sayısının günden güne arttığına da işaret etti.

Karataş, “Benim öteden beri hiç aklım almaz. Kardeşim kapı senin, polis senin, asker senin, gümrük senin. Bu ülkeye 25 bin tanker kaçak mazot giriyor. Kimin?. Barzani’nin. Nasıl girer Kardeşim bu ülkeye devletin haberi olmadan. Bunlara sanki özel ruhsat ve izin verilmiş gibi, inanın her yerdeler. Mantar gibi. Büfelerde bile satılıyor Ülkede uyuşturucu hap kullanımı hortladı. Bu tür haberler verilirken İktidarın hiç suçu yokmuş gibi, ah vah, tür deniliyor. Peki bu çocukların ölümüne ah, vah, tüh deyip iktidara dil uzatmayanlar bu çocuklarımızın ölümüne bile neden olan ürünlerin ülkemize girmesi konusunda önlemleri neden almıyor. Aynı şekilde terör de Türk Milletine dayatılıyor. Ne Yapalım Şehit mi Gelsin?. Bunca uyuşturucudan ölen gencimiz var. Ne yapalım gençlerimiz ölmeye devam etsin ve uyuşturucu serbest mi olsun?. Buna acilen bir çözüm bulmak gerekiyor” dedi.