İtalya Başbakanı Mario Draghi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'diktatör' ifadesini kullandı. AK Parti MKYK Üyesi Emre Çalışkan, Draghi'nin sözlerine sert tepki göstererek, 2015'te yaptığı ‘Hee yav hee, Erdoğan diktatör’ açıklaması ile cevap verdi. 

Çalışkan;  " Erdoğan diktatör’ Draghi’nin kabul edilemez popülist söylemini ve seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımız hakkındaki çirkin ve hadsiz ifadelerini kuvvetle kınıyor, kendisine iade ediyoruz" açıklamasını yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi Emre Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Diktatör diyenlere aslında cevabını taa 2015'te vermiş...

İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör demesinin ardından vatandaşlarımız ciddi derecede tepki göstererek Erdoğan'a sahip çıktı. 

AK Parti MKYK Üyesi ve 27.Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Hemşerimiz Emre Çalışkan 'ın 2015 yılında kaleme aldığı makale ise yeniden akıllara geldi. Finlandiya Cumhurbaşkanının Türkiye'yi ziyareti esnasında bir gazetecinin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği cevabı dile getirerek başlayan yazıda MKYK Üyesi Emre Çalışkan adeta bugün yaşanan olaya 2015 yılından cevap vermiş gibi görünüyor.


Emre Çalışkan'ın makalesinin tamamını okumak için tıklayabilirsiniz: http://dogubulteni.com/yazarlar/emre-caliskan-/hee-yav-hee-erdogan-diktator/20/