Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Atılımları Açılış ve Temizlik-Denetim Araçları Dağıtım Töreni'nde Başdere Belediyesi'ne bir adet çöp kamyonu hibe edildi.

 

Konuyla ilgili FİB Haber merkezine bir açıklama yapan Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman,, "Milletvekillerimiz Erdal Feralan,Murat göktürk ve Ebubekir Gizligider'in girişimleri sonucu belediyemizin ihtiyacı olan bir aracı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyelerin öncelikli görevlerinin arasında çevre temizliği gelmektedir. Vatandaşlarımıza çevre bilincini ve çevrenin önemini hatırlatarak, temizlik konusunda hassas ve çevreye karşı duyarlı çalışmalar sürdürmek istiyoruz. Bu anlamda hibe edilen çöp toplama aracının büyük faydası olacağını düşünüyorum.

 

Bu haseple öncelikle Nevşehir milletvekilelrimize sonsuz teşekkür ediyorum.Çöp kamyonu Beldemize hayırlı ve uğurlu olsun.. Hibe edilen çöp toplama aracıyla birlikte bu mahallelerimizde çevre temizliğinin daha sağlıklı ve daha düzenli yapılması başlıca hedefimizdir. Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızı temiz bir ilçede yaşatmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda, Başdere beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek başlıca amacımız olacaktır" diye konuştu.