Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl örgütü düzenleyeceği iki günlük toplantıda 81 ilin il başkanını ve genel merkez yöneticilerini Nevşehir’de ağırlayacak. Kapadokya bölgesinin de tanıtılacağı iki gün sürecek etkinlikte parti içi istişare de yapılacak.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 15-16 Ağustos 2017 tarihlerinde Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Kartal otelde düzenlenecek toplantıya 81 ilin il başkanlarını ve genel merkez yöneticilerini davet ettiklerini söyledi.
Söz konusu toplantıda parti içi istişarelerde bulunacaklarını kaydeden İl Başkanı Gülmez, bu toplantılar esnasında Nevşehir’e gelecek olan il başkanlarına Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’in tarihi ve turistik merkezlerini de gezdireceklerini, bu tanıtım sayesinde ilerleyen günlerde CHP’li örgütlerin bölgeye daha fazla ilgi göstermelerinin yanında bölgenin tanıtımına da katkı sağlamayı planladıklarını dile getirdi.
Bölge turizminin sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu günlerde bu tür etkinliklerle turizme katkı sağlamayı istediklerini de ifade eden CHP İl Başkanı Gülmez, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını da bu tür etkinliklerle bölgeyi tanıtmaya ve bölgenin turizmine katkı sağlamaya davet ettiklerini de sözlerine ekledi.