Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'i ziyaret etti.

Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten İl Başkanı Gülmez’e, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez tarafından, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Sivil toplum örgütleri içinde en değerli derneklerden birinin de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği olduğunu belirten CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez; "Şehit ve gazilerimizin birbirleriyle ve toplumla dayanışmasında, acıların hafifletilmesinde rol oynayan Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, önemli bir misyonu yerine getiriyor" dedi.

Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirten Başkan Gülmez, CHP Nevşehir teşkilatı olarak yeni kurulan İl temsilciliğinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel'e bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.