Gülşehir'de hizmete giren Kartal Belediyesi sosyal tesisi Kapadokya Kartal Otel'de incelemelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, tesisin resmi açılışının 15 Ağustos 2013 Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Alirıza Selmanpakoğlu ile birlikte oteli gezen Öz, inşaatı biten ve hizmete başlayan tesisin Gülşehir ve Kartal halkına hizmet vermesi açısından çok önemli olduğunu, bu düşünce ile tesisi faaliyete soktuklarını belirtti.

Öz, açılışa Kılıçdaroğlu ile birlikte milletvekilleri, İstanbul, Kartal ve Nevşehir'deki protokol üyelerinin katılacağını ifade ederek, uzun süren çalışma sonrası içine sinen bir tesisi faaliyete geçirmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kartal Belediyespor ve Kartalspor'un bu yıl Gülşehir'de kampa girdiğini ve her iki takımın Kapadokya Kartal Otel'de konaklayarak yeni sezona hazırlık yaptığını anlatan Öz, bir kaç takımın daha burada kampa girme talebinde bulunduğunu ancak antreman yapacak futbol sahası bulunmadığından ilçeden ayrıldıklarını kaydetti.

Kaynak:Beyaz Gazete