CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe ve Partili yöneticilerden oluşan heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı (NTSO) ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ile bir araya gelen CHP heyeti, Başkan Parmaksız’a ülkemizdeki son ekonomik durum ile ilgili CHP tarafından hazırlanan raporu takdim etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan; Adana Milletvekilimiz Müzeyyen Şevkin, İl Başkanımız Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanımız Semasi Yücel ve Kadın Kolları Başkanımız Yeliz Topraktepe ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız’la esnafın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk.  Enflasyon, döviz dalgalanmaları ve faizler ticaret erbabının belini bükmekte...

Ülkede yaşanan ekonomik kriz ile ilgili partimiz tarafından hazırlanan raporu anlatmaya çalışıyoruz. Bu krizden nasıl çıkılabileceğinin yollarını paylaşıyoruz. Ve tabiî ki ziyaret ettiğimiz şehirlerimizdeki iş dünyasının temsilcilerini dinliyor, sıkıntılarını not alıyoruz. Sayın başkanımızın vereceği bilgiler bizler için çok önemli. Bu kapsamda bizleri misafir eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız,  ‘Nevşehir ülke ekonomisine turizmi, sanayisi ve tarımı ile katkı sağlayan bir kent. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan etkilenmememiz mümkün değil. Sorunlarımız var. Bu sorunları da gerek üst kuruluşumuz Odalar ve Borsalar Birliğine, gerekse bizleri ziyaret eden siyasilerimizle paylaşıyoruz. Ben öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli milletvekillerine, parti üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Muhalefet demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından. Muhalefet olmazsa, iktidarlar belki sürekli doğru yaptıklarını düşünebilirler. Bu yüzden muhalefet olmalı ve iyi muhalefet yapmalı. Siyasilerden isteğimiz kavgaları bir kenara bırakın. Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım. Bu krizden ancak birlik ve beraberlik içinde çıkabiliriz. Bu tür ziyaretlerin parti ismi ne olursa olsun sürekli yapılmasını, iş dünyasının sorunlarının yerinde dinlenmesi gerektiğine inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle  sizlere başarılar diliyor, ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum’ dedi.

 NTSO Başkanı Parmaksız günün anısına misafir Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin'e yöresel el sanatı ürünlerinden plaket takdim etti. 

ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.