Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, düzenlediği basın toplantısında il başkanlığına aday olacağını ifade edenlere yönelik doğmamış çocuğa don biçmenin alemi yok dedi.  

CHP eski milletvekili ve il başkanlarından M. Zeki Tekiner'i ölümünün yıldönümünde anan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Merhum Tekiner'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi.  

Ülke ve Nevşehir gündemine dair değerlendirmelerde bulunan CHP İl başkanı Kamil Gülmez, "Biz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde başarılı olabilmek için dağ, tepe, dere geziyoruz. 6'lı masa neye karar verir bilinmez ama biz genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için çalışıyoruz. Bizim gündemimizde il başkalığı seçimi yok. Bizim gündemimizde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi var. Parti meclisimiz tarafından il kongrelerimiz ertelendi. Seçim zamanında bile yapılsa dahi bu süreç 15-16 aylık sürece tekabül ediyor. Bizim il başkanlığı diye de bir sorunuz yok. Ben görevimin başındayım. Yönetim kurulumuz görevinin başında. Doğmamış çocuğa don biçmenin gereği yok. Hele o gün gelsin. Partililerimiz kimi uygun görürlerse ona seçerler. Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde başarılı olması için el birliğiyle çalışıyoruz" dedi.  a