Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Sayın Vekilim Nevşehir’de bulunan 23 Belediyenin 21’ine İŞKUR dan personel verip Hacıbektaş’a vermemek mi, Çevre ve şehircilik bakanlığından 21 Belediyeye hibe para desteği ve çöp konteyneri hibe verip Hacıbektaş’a vermemek mi ayrımcılık Halkımızın takdirine bırakıyorum" dedi.

Başkan Altıok, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün “Haddini Bil Altıok” sözlerine cevaben de; "Her ağzımızı açtığımızda İri Olalım, Diri Olalım, Bir olalım diyoruz ama icraatlere gelince en büyük ayrımcılığı biz yaşıyoruz. Lütfen biraz empati!!! Ayrıca, Hacıbektaş Belediye Başkanı’na haddini sadece Hacıbektaş Halkı bildirir sayın Vekilim. Yıllardır bildirdiği gibi. Saygılarımla." ifadelerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un, geçtiğimiz günlerde "Kırşehir bizimde eski ilimiz. İnşallah birgün ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız" sözlerine sert tepki göstermiş ve cevaben; “Haddini Bil Altıok” Çok istiyorsan, sen gidip Kırşehir’e yerleşebilirsin! 7 ilçemiz ve merkezimizle Sevdamız Nevşehir’dir…Bu ayrılıkçı dili kabul etmiyoruz!" ifadelerinde bulunmuştu.