Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Alacaşar köyünde Eski CHP İl Başkanı merhum Hüseyin Çetin'in kabrini ziyaret etti. 

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan beraberinde, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve yönetim kurulu üyeleri ile  birlikte eski CHP Nevşehir İl Başkanı merhum Hüseyin Çetin'in kabrini ziyaret edip dualar etti. 

Nevşehir siyaset tarihinin önemli isimlerinden biri olan merhum CHP Nevşehir İl Başkanı Hüseyin Çetin’i vefatının ardından tam 25 yıl hizmet ettiği CHP'de adeta unutulmuş, eski CHP Nevşehir İl Başkanlarından Bülent Yumuş dışında 8 yıldır hatırlayanda olmamıştı.

Bu durum partili partisiz her kesimden ; "Siyasette VEFA, İstanbul'daki bir semtin adı imiş" şeklinde yorumlanmasına neden olmuştu.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Bu ziyaretle geç kalınmış bir ayıbı bir nebze olsun bu şekilde telafi etmiş oldu."

19 Eylül 2007 tarihinde hayata gözlerini yuman 55 yaşındaki Hüseyin Çetin, 25 yıl CHP Nevşehir İl Başkanlığı görevini yürütüyordu. Çetin, evli ve 7 çocuk babasıydı. 

Haber: Mustafa Ferveren