Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir Milletvekili Adayları ve parti yönetimi düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 
Gülşehir'de ki Kartal Belediyesine ait bir otelde düzenlenen iftar programına, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel , 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Sarıaslan, 2. Sıra Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy, 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bilgin, İlçe Başkanları, partililer ve basın mensupları katıldı.


Gerçekleştirilen programda CHP'nin Milletvekili adayları tanıtıldı, Nevşehir'in sorun ve sıkıntıları görüşüldü. Programda konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, “ Şuanda Milletvekili Adaylarımızla birlikte sahaya indik. İl merkezimizde ve ilçelerinde çalışmalarımız devam ediyor.  Halkımız bizlerden oldukça umutlu ve bizlerden çok şeyler bekliyor. Hedefimiz iktidar olmak, bu ülkeyi ve Nevşehir'i yönetmek, ülkenin ve ilin sorun ile sıkıntılarını çözmektir. Bu amaçla da çalışmalarımız hızla devam etmektedir” dedi.
Daha sonra konuşan CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Sarıaslan ise, “24 Haziran'da Bizlere yetki verilirse Nevşehir'in ve Mevşehir halkının bütün sorun ve sıkıntıları parlamentoda tek tek çözülecek. Bu manada 24 Haziran, Türkiye’de demokrasinin, özgürlüklerin ve bağımsızlığın oylanacağı bir seçimdir. Demokrasimiz adına 24 Haziran bir dönüm noktası olacaktır. Şuanda Türkiye’de basın mensuplarının içerisinde bulunduğu durum, gazetecilerin tutuklanması, gazetecilerin düşüncelerinden dolayı soruşturmalar geçirmesi büyük sorunlardan biridir. Bu bizim ve demokrasimiz için kabul edilebilecek bir durum değildir. Daha çağdaş, daha özgün, hukukun üstünde dayalı bir demokrasi için mutlaka 24 Haziran’da halkın iradesinin, halkın iktidarının çıkması gerekiyor” diyerek programa katılan bütün basın mensuplarına teşekkür etti.

siyasete uzak olmadığını ifade eden CHP Nevşehir 1.sıra adayı Sarıaslan, siyasi tecrübelerini ise şöyle sıraladı, "87 yılından beri CHP den aday adayı oldum 99'da baraji aşamadık. 2002'de 186 oyla kaybettim. Şimdi yeniden aday oldum eğer bu görev bana layık görülürse, şunu açıkca söylemek istiyorum sıradan bir milletvekili olmayacağım, halkımızın sorunlarını ele olacağım. Nevşehirli vatandaşlarla elele olacağım Nevşehir'in turizm sorunlarını Ankara'ya taşıyacağım" dedi.

CHP Adayı Mehmet Bilgin'de "Nevşehir'i tanıyorum. Sorunlarını biliyorum. Özellikle şehrin en önemli markası olarak 3.lige yükselen Nevşehirspor için gereğini yapacağım "dedi.

CHP Adayı Fulya Gülşen Altınsoy ise, "Nevşehir'in tek bayan Milletvekili adayı olarak kadınlarımızın sorunlarını biliyorum ve seçilirsem eğer CHP iktidarı ile birlikte hanımların bu sorunlarını çözeceğim " dedi.

Haber: Mustafa Ferveren