CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan, “El ele, gönül gönüle verelim, dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara koyarak barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım” diyerek, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Atatürk'ün bize armağan ettiği Cumhuriyetimizde kardeşçe yaşamak, zor günlerden geçtiğimiz şu süreci hep birlikte aşmak ve ülkemizi her alanda güçlü kılmak herkesin birincil görevi olmalıdır. Güçlü ve güvenilir bir ülke olmanın temeli yargı bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğünden geçer. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde kimseyi dışlamadan hep birlikte demokrasimizi güçlendirecek bir ortak akılla hareket edilmeli, herkese güven veren bir ülke durumuna gelmeliyiz. 
Bayram bizler için birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlenmesi, dostluk kardeşlik ve hoşgörü duygularımızın gelişmesi demektir. Bu bayramdan başlamak üzere bu duyguların daha da güçleneceği ve halkımızın bütün zorlukları el birliğiyle aşacağına olan inancım tamdır.
Bu düşüncelerle "
Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.
Av. Faruk Sarıaslan
CHP Nevşehir Milletvekili