Ürgüp Cumhuriyet Halk Parti Belediye Başkan adayı Av. Murat Boz’ u  seçim bürosunda ziyaret eden Ortahisar Milliyetçi Hareket Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Genç dostça kardeşçe iyi dileklerini belirtirken kendilerini başarılar diledi.

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av. Murat Boz’ u  seçim bürosunda ziyaret eden MHP Ortahisar Belde Belediye Başkan Adayı İsmail Genç, belediye başkan adaylarının yerel seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğini ifade ettiler. 

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av. Murat Boz, Ortahisar Milliyetçi Hareket Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Genç'e teşekkür ederek bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Boz; Bizler aynı memleketin insanlarıyız partilerimiz ayrıda olsa Türküz ve Müslüman’ız Allahın izniyle bizler kardeşiz kalpler kırılmadan dostça ve kardeşçe, bulunduğumuz ve göreve talip olduğumuz Belediye Başkanlık görevi kadar memleketimizi kalkındıracak güzel projelerin yarışacağı bir seçim geçirmek arzusu içinde olduklarını dile getirdi. Başkan adayı Boz,İnşallah Demokratik bir şekilde ilimiz ilçemiz ve beldemiz için hayırlısı olur diyerek 30 Mart Yerel seçimlerinde bir birlerine başarı diklerinde bulundular...

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av. Murat Boz, yaklaşık bir buçuk ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde halkın bir değişim istediğine dikkat çekerek “ Vatandaşlarımız AKP Belediyeciliği ile ilgili olarak ciddi eleştiriler yapıyorlar. Son on yıldan beri bu zihniyetin yönettiği ilimiz, ilçemiz ve bir çok beldemiz için yine aynı zihniyetten adaylar düzelteceklerini söylüyorlar. Eğer düzeltecekseniz on yıldır nerdesiniz. Trafiği içinden çıkılmaz hale getiren sizsiniz. Rant ve yandaş hesabı yaparak bu hale getirdiniz. Şimdi de kalkmış biz düzeltiriz diyorsunuz. Bunu anlamak mümkün değildir.Artık Bu zihniyetin ve AKP yönetiminin değişme zamanı gelmiştir, inanıyoruz ki Ürgüp ve Ortahisar halkıda bu değişimi 30 Mart tarihinde tastikleyecektir” dedi.

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av. Murat Boz yaptığı konuşmasında  bu seçimin bir kurtuluş mücadelesi olduğuna dikkat çekerek” Bu Ülke,bu şehir ve  bu ilçe sahipsiz değildir.Ekonomik, sosyal, siyasal konularda ve dış komşularımızla ilgili huzur ve barışa ihtiyacımız vardır.Bu topraklarda yaşayan herkes eşit yurttaştır.Bu ülkeye hepimiz sahip çıkmalıyız” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi  Belediye Başkan Adayı İsmail Genç te konuşmasında Ürgüp te sağladığımız bu kardeşliğin tüm Nevşehir bölgesinde Belediye Başkan Adayları içinde görmek arzusu içinde oldularını inşallah bu  tablonun örnek alınmasını istediler.