BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU,BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti  İl Teşkilatının 5. İl Kongresine katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Kongresinin düzenlendiği Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen İl kongresi sonrasında   Nevşehir  Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından belediye girişinde karşılanan Davutoğlu’na  daha sonra bir buket çiçek takdim edildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Nevşehir’de bulunmaları ve Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etmelerinden büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek teşekkür etti.

Tarih boyunca bir çok uygarlığın barış ve dostlukla yoğrulduğu Nevşehir’de son 12 yıllık süreçte ciddi yatırımların merkezi haline geldiğini ifade eden Ünver “ AK  Parti iktidarları döneminde Nevşehir, bir çok önemli yatırımın yapıldığı ülkemizin önde gelen şehirlerinden birisi olmuştur. Değerli milletvekili kardeşlerimizle birlikte şehrimizin ne gibi bir ihtiyacını Ankara’da dile getirmiş isek, hiçbir zaman geri çevrilmedik. Bugüne kadar 2.5 Milyar TL’lik bir yatırım sağlandı. Hepinizden Allah razı olsun. Bize başımız önünde siyaset yaptırmadınız. Sizinle alnımız ak, başımız dik bu şerefli görevi yürütüyoruz.  Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yeni Türkiye ile 2013 hedefine ulaşılması noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu aziz millet sizinle bir ve beraber olmayı sürdürecektir. Türkiye’mize yeni ufuklar açan böyle bir ortamda Nevşehir, yatırımların da ana merkezliğini devam ettirecektir. ”dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’da gerek Dış İşleri Bakanlığı döneminde ve gerekse de Başbakanlığı döneminde Nevşehir’e karşı ayrı bir ilgi duyduğunu dile getirerek, yeni Türkiye yolunda hep birlikte sağlam,ciddi adımlar atarak 2023 vizyonuna uygun çabaların süreceğini belirterek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na çini tabak hediye etti.