Ak Parti Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldırım ve yönetimi ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak çocuklara bot ve mont yardımı yaptılar.

Bir çok aileye ulaşacağını söyleyen Yıldırım gerçek yardıma muhtaç insanlar için gençlik kolları olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız”dedi.

Ak Parti Derinkuyu Gençlik Kolları, Derinkuyu ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Özellikle kış mevsiminde üşüyen çocukları sarmalayan geçler miniklerin ayakları üşümesin diye bot ve mont yardımı yaptılar.

Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldırım “Allah için size sığınan kimseye sığınak olun. Allah için isteyen kimseye verin. Sizi davet edene icabet edin, size bir iyilik yapana karşılığını verin. Ayetini söylerek bu soğuk havalarda üşüyen kardeşlerimize bot ve mont dağıtımına başladık.” dedi.

Yıldırım; "Derinkuyu Gençlik Kolları olarak başlattığımız “Çocuklarımız Üşümesin” adlı yardım kampanyamızda muhtaç yavrularımıza yardım eli uzattık. Maddi ve manevi yardımları bulunan başta Derinkuyu Belediye Başkanımız Bülent Aksoy ve hayırseverlerden Allah Razı olsun. Devamı gelecek İnşallah...

Bu vesile ile Sosyal Medyada Farkındalık yaratmak amacıyla başlatmış olduğumuz “Çocuklarımız Üşümesin” adlı bot ve mont kampanyamıza destek vermek için bizlere ulaşan hemşerilerimizi tebrik ederim.Rabbim yaptığınız yardımları kabul etsin İnşallah." ifadelerinde bulundu.