NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Türkiye ve çevresindeki ülkelerin haritalarının değişeceğini yıllar önce ABD Dışişleri Bakanının da söylediğini belirtirken, Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı 22 Ülkenin haritasının değiştirilmeye gayret edildiğine dikkat çekti.

Bu ülkeler arasında 21 ülkenin Müslüman ülkesi olduğunu ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, İsrail’in ise topraklarının genişletilmeye gayret edildiğini dile getirdi.

Ortadoğu ülkelerinin yeniden haritalarının şekillendirilmeye çalışıldığı günümüzde bu değişimi anlatmaya çalıştıklarını söyleyen İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Elimde gördüğünüz bu harita Yeni Türkiye haritası. Bu harita ABD ve Avrupa ülkeleri arasında Türkiye için çizilmiş bir harita. Hatırlanırsa ABD eski Dışişleri Bakanı Rice 22 ülkenin sınırlarının değişeceğini söylemişti. Bu ülkelerden 21’i İslam ülkesi. 1’i da İsrail. İsrail büyürken, 21 ülkenin sınırları da değiştirilecek demişti. Irak, Libya, Suriye gibi ülkelerde yaşananlar da bunu gösteriyor. Biz yıllardır bunları söylüyoruz ama kimse bize aldırış etmedi. Anladıklarında da çok geç olacak. Biz bunları her gittiğimiz yerde insanlarımıza anlatmaya çalıştık. Büyük Medya bu anlatımlarımızı zaten vermiyor. Biz kimseye hakaret etmedik. Kimseye yalan söylemedik. Doğru söyleyeni dokuz kapıdan kovarlarmış derler. Biz bu uyarılarımızın dikkate alınmamasına üzülüyoruz”