AK Parti Nevşehir Heyeti TBMM’nin 27. Yasama döneminin 2. oturumunun başlaması nedeniyle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Grup Toplantısına katıldı.

Ak Parti Grup Toplantısına Katılan Nevşehir İl ve ilçe Teşkilatı, grup toplantı sonrası salon çıkışında Erdoğan'ı yakından görmek ve fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Erdoğan, Nevşehirlilerin fotoğraf çektirme isteğini kırmadı...

"Nevşehir burada Reisini bekliyor" diyerek fotoğraf çektirmek için slogan atan AK Parti Nevşehir Heyeti, Cumhurbaşkanını yanlarına çağırdı. Erdoğan, sevenlerini kırmadı ve fotoğraf çektirdi.

"Nevşehir burada Reisini bekliyor" diyerek fotoğraf çektirmek için slogan atan AK Parti Nevşehir Heyetinin çağrısını geri çevirmeyen T.C Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir teşkilatının bu isteğine duyarsız kalmayarak sevenlerini kırmadı ve fotoğraf çektirdi.

Çekilen fotoğrafların ardından bu tarihi anı ölümsüzleştiren AK Parti Nevşehir heyeti adına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Nevşehirli vatandaşların sevgilerini ve selamlarını ilettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Yeni yasama yılının ilk grup toplantısına Milletvekillerimiz, Ak parti il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile birlikte katılarak, bu coşkulu duyguya ortak olduk. Nevşehirimizin selamlarını sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanımıza ilettik.‬"dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "AK PARTİ Nevşehir Teşkilatımızla Gazi TBMM’de bir aradayız. “Milletin evinde, Gazi Meclisimizde, Milletimizin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını ve muhabbetlerini ilettik. Fotoğraf çektirmek için ricamızı kırmadılar. Kendilerine şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Biz birlikte Nevşehir’iz AK Parti Nevşehir” dedi.