NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ergenekon Davasında kararların açıklanması ile birlikte Ülkemizde Ergenekon Örgütünün varlığının da tescillenmiş olduğunu söyledi.

Memur-Sen İl Temsilciliğinin iftar yemeğinde konuya dair değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ergenekon Örgütünün varlığının mahkeme tarafından açıklanan kararlarla birlikte tescillendiğinin altını çizdi.

Göktürk, “Bugünün ayrı bir önemi var. Türkiye’nin 12 Eylül 2010’de verdiği bir karar vardı. Türkiye’de artık dünden farklı şeyler olacak diye. Gerçi Ak Parti kurulduğu gün böyle demişti Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından. Artık Ülkemizde her gün dünden daha farklı şeyler yaşıyor ve olumlu yöne bir gidiş var. Biliyorsunuz bugün yaklaşık 6 yıldır ülkemizin gündemini oluşturan Ergenekon davasının karar günüydü. Ergenekon diye örgüt varmıydı, yomuydu?. Bazı parti başkanları böyle bir örgütün varlığını bile tanımıyorlardı. Mahkeme kararlarıyla Ergenekon örgütünün varlığı tescillendi. Türkiye tarihinde hiç olmayacak şeyler yaşandı. Kimsenin dokunamadığı insanlara dava sonucunda müebbet hapis cezaları verildi. Bugün Türk Mahkemeleri Türk Milleti adına gereken neyse onu yaptı. Yargıtay aşaması devam ediyor ama Ülkemizde bugünün dünden farklı olduğu bir kez daha ortaya konuldu” diye konuştu.