Yaklaşık 2 ay önce Ankara'da Beyin kanaması ameliyatı geçiren Nevşehir'imizin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından Av. Mehmet Elkatmış'a, FİB Haber.Com gazetemiz yoluyla da geçmiş olsun mesajları yağmaya devam ederken, eski dostları Ankara'ya kadar giderek kendisine geçmiş olsun dediler.      

Eski ama eskimeyen dostları evinde ziyaret etti ... 

Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü ile Eski Gümüşkent Belediye Başkanı Şakir Bayram, Beyin kanaması geçirerek başarılı bir ameliyat geçiren AK Parti kurucularından Nevşehirli değerli hemşehrimiz E. Kamu Denetcisi ve 19.20.21.22. Dönemler Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Beyin kanaması ameliyatından sonra sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Mehmet Elkatmış'ı yakın arkadaşları; Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü ile Eski Gümüşkent Belediye Başkanı Şakir Bayram Ankara'daki evinde ziyaret ederek ona moral verdiler... Ziyaret sırasında, eski günleri yad eden eskimeyen dostlar oldukça duygusal anlar yaşadılar.

Geçirdiğim rahatsızlığın ardından Hastaneden çıktık çok şükür ancak zorlu tedavi sürecimiz evimizde de devam ediyor. Bu sürede arayan soran ve dualarıyla beni hiç yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. İşallah çok kısa bir süre sonra daha sağlıklı bir şekilde aranıza döneceğim. Anlayışınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. FİB Haber vastasıyla tüm Nevşehirli hemşehrilerime selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.