AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir teşkilatı yöneticileri ile birlikte Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğine ziyarette bulundu.

Kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer alması gerektiğini ifade eden Kaya, Kadem’in yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı İlkay Akün’e ve dernek üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaya'nın ziyaretinde, KADEM Dernek Başkanı İlkay Akün ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Derneklerini ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi İlkay Akün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya teşekkürlerini iletti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de;"Kadem Nevsehir’i ziyaret ediyoruz.“Sosyal sorumluluk kapsamında kadına, aileye, çocuğa ve hayata dair her alanda gayret gösteren Anadolu’muzun fekadar kadınlarına müteşekkiriz. Kadınlarımız, ailelerimizin yapı taşıdır. Güçlü #Türkiye’nin, güçlü kadınlarına selam olsun.” dedi.


Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.