AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Şırnak'ta 1999 yılında terör örgütü PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Nevşehirli Er Serkan Tosun'un ailesini evinde ziyaret etti. Kaya, aile fertleri ile yakından ilgilenip sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, '1999'da Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Serkan Tosun'un kıymetli ailesini Nevşehir'imizde ziyaret ettik. Allah, tüm şehitlerimizden razı olsun. Aileleri, sevdikleri bize emanet' dedi.

Nevşehirli Şehit Er Serkan Tosun'un aile ziyaretlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin yanı sıra, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ziyarete ilişkin açıklamasında; "Çok büyük bir vefa borcumuz olan şehit ailemizi ziyaret ederek ana ve babalarımızın hayır dualarını aldık" dedi..