Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla Av. Fazlı Koç resmen Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
MHP İl Başkanlığı’nda MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç’un düzenlediği basın toplantısına, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve partililer katıldı.
MHP İl Bakanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada, MHP İl Başkanlığı olarak önümüzde ki hafta sonuna kadar tüm aday adaylarının resmi açıklamayı yapacaklarını kaydetti.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç ise Yaşanabilir bir Nevşehir için MHP’den Milletvekili aday Adaylığımı açıklamış olduğumdan dolayı onur duyuyorum dedi. MHP Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç yaptığı açıklamada şunları kaydetti,
‘’Çok Değerli İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Çok Değerli Dava Arkadaşlarım, Sevgili Basın Mensupları hepinize kutlu davamızı açıkladığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran 2015 tarihinde 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri yapılacaktır. Türkiye‘nin önemli bir süreçten geçtiği bu dönemde bizlerinde başını değil gövdesini koyması gerektiği bir gün olarak görüyoruz. Türkiye yandaş medya tarafından gösterildiği gibi güllük gülistanlık bir durumda değil. AKP Hükümeti her seçim öncesinde yaptığı tiyatro oyunu bu seçim öncesinde de yaparak vatandaşlarımızın üzerinde oyunlar sergilemektedir. AK Parti Hükümeti bir dönem geldi Balyoz dedi. Bir dönem geldi Ergenekon dedi. Bugünde ise geldi Paralel yapı var dedi. Şimdi soruyorum tüm bunlar AK Parti’nin bir tiyatrosu değil mi? Balyoz ve Ergenekondan şimdi kimler kaldı cezaevinde. Tüm bu oyunlar yüzünden cezaevine giren insanlarımız, paşalarımız tahliye edildiler. Demek ki bu bir tiyatro. Tiyatro sona erdiği zaman tahliyeler başladı. Şimdi de bir bakıyoruz tutturmuşlar bir paralel yapı. Allah aşkına şimdi siz bu paralel diye itham ettiğiniz insanlar ile gelmediniz mi iktidara. Demek ki bazı şeyleri paylaşamadınız ki karşı karşıya geldiniz. İşte tüm bu yaşanan gelişmelerden dolayı ülkemizin Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarına ihtiyacı vardır. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisinin zamanı. Daha güzel bir TÜRKİYE için, Yaşanılabilir bir TÜRKİYE için artık Milliyetçi Hareket Partisi  zamanı gelmiştir. Köylümüz perişan ,esnafımız borç batağında, üreticimiz bürokrasi ile savaş vermekte, emeklimizin aldığı maaş yetmemekte, halkımız geçim derdindedir. Tüm bunların çözümü Milliyetçi Hareket Partisi iktidarındadır. İşte bizlerinde sorunlarımızın tamamının çözümünde en küçük bir katkımız olur mu acaba diye düşündüğümüz bugünlerde sevdalısı olduğumuz ülkümüz olan Milliyetçi Hareket Partimizden aday adaylığımı açıklamaktan dolayı büyük bir onur ve  şeref duyuyorum. Nevşehir’e hizmet için, Yaşanılabilir bir Nevşehir için, Yarınların Nevşehir’i için Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda bir kez daha açıklamaktan dolayı onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Aday adaylığımı açıkladığım bugünde beni yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, partililerimize ve siz saygı değer basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’